»

ATI TV Wonder USB 2.0

Viper's Lair - Na spletni strani ViperLair so si ogledali zunanji TV sprejemnik, namenjen sprejemanju TV signalov na računalniku. Gre za ATI TV Wonder USB 2.0, ki je še posebej priročen za uprabnike prenosnikov, odlikuje pa se tudi s hitrim prenosom po USB 2.0 standardu.

ATI-jev zunanji sprejemnik se lahko pohvali z odlično kakovostjo slike in enostavnostjo uporabe, na zgoraj omenjeni strani pa so pograjali visoko obremenitev sistemskega procesorja in (pre)velik električni adapter.

7 komentarjev

Testi grafikulj

Zgoraj 128 MB verzija, spodaj 256 MB Radeona 9800 Pro

vir: Tom's Hardware
več strani - Z izidom nVidiine serije NV35 je omenjeno podjetje prineslo svež zrak na to področje in hkrati dvignilo kar precej prahu zaradi gonilnikov. ATi je kot odgovor na to poslal v ogenj Radeona 9800 Pro. Tokrat so si ga ogledali na Tom's Hardware in prišli do zanimivih zaključkov, poleg tega pa so na ostalih stranih stestirali še dve grafični kartici in sicer prenosno različico Radeona 9600 Pro ter MSIjev model Geforcea FX 5200 Ultra. Testi so zanimivi, zato vam priporočam branje kakega od teh: Radeon 9800 Pro na Tom's Hardware, Mobilni Radeon 9600 Pro,...

2 komentarja

Plextor PX-504A DVD+R/RW

Sezam, odpri se!

vir: Mikhailtech
Mikhailtech - Podjetje Plextor je na trgu zelo uveljavljeno ime. Plextor je že kar dolgo tega začel izdelovati DVD pogone in zapisovalnike za te medije. Tokrat so stestirali v naslovu omenjen model na Mikhail Tech. DVD zapisovalnik se obnese odlično, saj pri 4x hitrosti zapiše poln DVD s 4,3 GB podatkov v okoli 14 minutah. Enoto so po končanem testiranju zelo pohvalili zaradi odlične kvalitete in hitrosti, naj pa še omenim, da je izdelek drag tako kot vsi Plextorjevi produkti. Klik!

4 komentarji