»

Microsoft ukradel idejo?

The inquirer - Se še spomnite pred kratkim objavljene novice o iStranišču. Tokrat je mogoče na spletni strani The inquirer zaslediti novico, ki govori o tem kako naj bi Microsoft ukradel idejo o stranišču, ki med opravljanem potrebe nudi tudi brskanje po internetu. Britanec Andrew Cubitt naj bi idejo podobnega stranišča zasnoval že pred Microsoftom, predstavil pa jo je tudi že na nekaterih prireditvah. Zanimivo je tudi, da je Andrew stranišče poimenoval i-loo, Microsoft pa iLoo. Presenetljivo podobno, kajne? Klik!

8 komentarjev

Kako postati "Microsoftov znalec"

The inquirer - Na spletni strani The inquirer je moč zaslediti novico, ki govori o poteh, kako postati "strokovnjak" za Microsoftovo programje. Microsoft je v ta namen pripravil kratek kviz, ki je dostopen na njihovi strani in ki preveri vaše znanje o Microsoft Office XP, Microsoft Windows XP, internetu, domačem omrežju, digitalnem videu, digitalni fotografiji in o programiranju v Visual Basicu. Microsoft si nekatere stvari predstavlja malce po svoje, saj so nekatera vprašanju povzročala preglavice tudi piscu članka.

3 komentarji

iStranišče

iStranišče

vir: News.com
News.com - WWW.C. je stranišče (WC), ki ga trenutno testirajo v Angliji. Ampak to ne bo običajno stranišče, saj boste med opravljanjem potrebe lahko deskali po internetu. V prenosni straniščni kontejner bo namreč vgrajen PC z Windowsi XP Professional (ali morda WC Edition?). Vse skupaj bo podpiralo 6-kanalni prostorski zvok, internetne strani bomo gledali preko plazma ekrana, za večje udobje pa bomo lahko brezžično tipkovnico vzeli v naročje. Do interneta bomo dostopali preko brezžičnega omrežja 802.11b. Prav tako pa bodo lahko vsi, ki bodo čakali v vrsti na prosto stranišče deskali po...

33 komentarjev