»

Slo-techovi kolesarji osvojili Mariborsko Pohorje

Slo-Tech - Kljub kisli vremenski napovedi smo, ob nesebični pomoči kolesarskega foruma tabla.xenya.si, izvedli drugi Slo-Tech z bicikli čez drn in strn - tokrat na Mariborskem Pohorju.

Statistika izleta: 15 kolesarjev in ena kolesarka, 1 padec (brez posledic), 1 gumidefekt (uspešno odpravljen), prevoženih 35 kilometrov in narejenih 1000 metrov vzponov...

Slike so na ogled v temi S-T čez drn in strn - mariborsko Pohorje, komentarji izleta pa v temi Slo-Tech z bicikli čez drn in strn.

6 komentarjev

Slotech gre z bicikli na Mariborsko Pohorje

Slo-Tech - Majsko kolesarjenje po kucljih v okolici Ljubljane je bilo prijetno in zabavno, zato ga velja ponoviti.

Tako bomo v soboto, 30. avgusta, grizli v klance na Mariborskem Pohorju. Zaradi lažje organizacije prosimo vse, ki boste prišli, da se prijavite na naslov elektronske pošte. Trenutno je prijavljena ena deklica in 11 fantkov.[:D]

Dobimo se ob 9. uri pri spodnji postaji pohorske vzpenjače. Napovedni film in ostale informacije o izletu pa najdete v tejle temi.

3 komentarji

Slotech z bicikli na Mariborsko Pohorje!

Slo-Tech - Peklenska vročina še kar ne poneha, minister But bo septembra delil koruzo, Hrvati pa grozijo z uvedbo ekonomske cone na Jadranu. A mi se ne damo!

Da pa ne boste samo strmeli v ekrane med preizkušanjem najnovejše različice Slotech Linuxa, vas vabimo, da se nam zopet pridružite na kolesarskem izletu -- Slotech z bicikli čez drn in strn. V soboto, 30. avgusta, se bomo podili po Mariborskem Pohorju!
Za vse nejeverne Tomaže je na voljo tudi kratek (6 MB) filmček s povzetki ljubljanske ture in napovedjo mariborskega dogodka.

Vse dodatne informacije in obvestila obodo objavljena v

7 komentarjev

Slo-Tech s kolesi čez drn in strn

Vsi skupaj

Slo-Tech - Pred točno desetimi dnevi se nas je skupina desetih Slo-Techerjev podila po obrobnih hribih Ljubljane. Strokovno smo ta dogodek poimenovali STZBČDS, a v bistvu je bil izlet le dober izgovor, da nam ni bilo treba celega dneva presedeti pred računalniki in knjigami.

Kako smo se vlekli v klanec in kako valili navzdol, smo dokumentirali. Veliko spominov nam je ostalo v glavah (nekateri so si podatke dobesedno zabili v glave -- srečanja z drevesi), nekaj smo pofotografirali, še več pa s kamero posneli. Rezultat vsega tega pa sta poročilo o dogodku ("Joj, popolnoma sem v maturo padel") in nadmočni filmček, ki ga je za 60 MB. Vsi obvezno na branje/gledanje, drugič pa se nam pridružite v še...

36 komentarjev

Slo-Tech z bicikli čez drn in strn

Slo-Tech - Da "gensko spremenjeni čevapčiči nismo ravno zelo cenjena množica v širši družbi", je onega dne odkril že priznani kuzistanski računalniški guru Alkeini. Ker pa smo Slotecherji več, bi se spodobilo, da zase poskrbimo tudi na bolj aktiven način (beri: o tem ne le govorimo).

Ker je svežega zraka vedno manj, smo se odločili, da v slogu planskega gospodarstva od nedelje, 11. maja naprej, poskrbimo za vaše dobro duhovno in telesno zdravje.

Da, gnjavili in sekirali vas bomo tudi v živo! [:D] Tokrat na celodnevnem kolesarskem izletu v okolico Ljubljane - "Slo-Tech z bicikli čez drn in...

6 komentarjev

Težave s prijavo

Jaz - Zadnja dva dni dobim povprečno 10-15 e-mailov na dan, v katerih mi sporočate, da imate velike težave s prijavo v našo bazo uporabnikov, oziroma da ne dobite aktivacijske kode. Še enkrat bi vas rad opozoril, da svoj e-mail naslov pravilno vtipkajte in prej 3x preverite, če dela! Skripta je case-sensitive ( dela razliko med malimi in velikimi črkami ), tako da morate paziti tudi na to. Da je z določenimi e-maili res nekaj narobe potrjuje tudi PaJo, ki dobiva celi kup sporočil, da kode ni bilo možno dostaviti.Torej, še enkrat: bodite pazljivi ob registraciji in resnično preverite, ali ste vpisali pravilen e-mail naslov!

1 komentar