»

Slo-Tech Folding@Home

Slo-Tech - Slo-Techova participacija v projektu Folding At Home še vedno obraja polne košare sočnih sadov. Čestitajte nam, saj smo prebili mejo 500.000 pridobljenih točk. Trenutno smo med vsemi svetovnimi ekipami na 44. mestu, tedensko obdelamo za 40.000 točk paketov, in naše sposobnosti dnevno le večamo. Če še niste v klubu zgibalcev, hitro po klienta, za številko ekipe vpišite 10824 -- in -- zgibajte dalje! Klik! za več informacij o projektu v slovenskem jeziku.

Čestitke!

19 komentarjev

Pregibanje je kul

Slo-Tech - Naša ekipa Slo-Tech Folding at Home napreduje vse višje po lestvici najboljših svetovnih ekip. Tokrat so omembe vredna tri dejstva:
  • tedenska produkcija nam je narasla na 50.000 točk
  • prišli smo na 50. mesto med vsemi ekipami
  • Obdelali smo že 10.000 paketov
Vsem, ki pri tem projektu sodelujejo, čestitam. Fold on! Vsi, ki pa svojega mlinčka še niste vpregli v višje namene, pa naj pogledajo, o čem gre zadeva, si preberejo naš članek na to temo in morebitna vprašanja zastavijo v tej temi. Mogoče bomo koga prepričali [:D].

5 komentarjev

Slo-Techova Folding ekipa med prvimi stotimi!

Folding@Home -

Pa smo le dočakali. Naša skupinica, ki šteje že 135 članov, in vsak dan bolj pridno sodeluje pri projektu Folding@Home, je z uvrstitvijo med prvih sto ekip sveta dosegla želen in težko pričakovan cilj. S skupno 161 procesorji je naša ekipa po 2.637 obdelanih paketkih in 67.334 zbranih točkah pristala na zavidljivem 99. mestu. Vsi, ki se želite ekipi priključiti, bodite pozorni, da boste vnesli zaporedno številko ekipe (10.824), podrobnejše informacije pa najdete na uradni strani naše Folding ekipe. Še statistika.

Debata v forumu, kamor lahko vpišete svoja vprašanja in komentarje.

9 komentarjev

Folding in Seti nista edina

Sars

Overclockers Australia - Zadnje čase postaja deljenje procesorskega časa zelo popularno, kar ste uporabniki Slo-techa verjetno že opazili. To, da sta v ospredju predvsem dva projekta, in sicer Folding@Home in Seti@Home, vam je tudi verjetno znano. Danes pa sem na Overclockers Australia zasledil, da lahko svoje procesorske cikle podarite tudi v D2OL, ki ima kot glavno nalogo iskanje cepiva za trenutno aktualni SARS. Več podatkov najdete na tem naslovu, klient pa se nahaja tukaj.

Če imate občutek, da vaš procesor lahko dela kaj koristnega, Folding@Slo-tech,...

8 komentarjev

Slo-Techove Razbačevine™

Slo-Tech - Čas je, da vas malce obvestimo o tem, kako napredujeta ekipi Slo-Tech Seti@Home ter Slo-Tech Folding@Home. Naši vrli iskalčki nezemeljske inteligence so pred kratkim presegli pomemben mejnik, saj so za višje cilje prispevali že 300 let procesorskega časa ter bodo v kratkem presegli 300.000 obdelanih paketkov. S tem rezultatom se je ekipa povzpela na 163. mesto med vsemi SETI klubi. Čestitke!

Proteinarji pa tudi lezejo proti vrhu. Ravno včeraj se nam je pridružil stoti član. Ekipa 10824 bi s trenutno procesorsko močjo prišla na zavidnaja vredno 50. mesto med ekipami. Trenutno teh 100 uporabnikov tedensko doda ekipi 11.800 točk, razdeljenih med 127 procesorjev. Trenutno med vsemi Folding ekipami zasedamo 148. mesto, a vsak dan pridobimo vsaj 4 do 5 mest. Kar tako naprej!

26 komentarjev