»

Svetleči molex konektorji

ModAsylum - Da, ledice so zelo pomemben pripomoček za vse modifikatorje, ki jih potem navesijo vsepovsod po svojih računalnikih. Na ModAsylum je tako moč zaslediti zanimivo modifikacijo, kjer so ledice uporabljene na zelo zanimiv način. Pritrdili so jih namreč v molex konektorje, ki sedaj med delovanjem računalnika lepo svetijo. V povezavi z neonko in pleksijem gotovo primorejo k lepšemu ohišju. Klik!

8 komentarjev

Modifikacija napajalnika -- "The Beetle style"

TheModFathers - Mnogo modifikacij smo že izvedli na Slo-Techu, tudi predelavo napajalnika, da smo ga prisilili v delovanju v paru, a denemo lahko, da imajo te modifikacije skupni imenovalec vsaj pogojne uporabnosti s tehničnega vidika. Na TheModFathers si lahko ogledate modifikacijo napajalnika na povsem drugačen način. Napajalnik so vgradili v malo večji plastični otroški model popularnega hrošča in ga opremili z ledicami. Vsekakor zelo zanimivo, a z malo uporabne vrednosti.

4 komentarji

Praktična uporaba starih CD-ROM pogonov

HardOCP - Če vam gre na živce moje neskončno pritoževanje nad stupidnim uničevanjem komponent, potem vam bo moje stališče mogoče bolj jasno po opisu tega projekta. Le-ta lepo kaže, kako z malce kreativnosti in dobro idejo lahko uporabite stare komponente, celo tako navidez neuporabne dele, kot so CD-ROM pogoni. En tip je namreč v napadu dolgočasja (ali kreativnosti?) predelal dva stara 4x CD-ROMa tako, da ju sedaj uporablja kot priročno držalo za pijačo. Kratek opis projekta najdete tukaj, vsekakor pa bi si tip zaslužil kakšno nagrdo za kreativnost!

vir: HardOCP

vir: HardOCP

7 komentarjev