»

ZZZ 161.

vir: ZZZ
ZZZ -

Nova izdaja ZZZ je tukaj. Še sveža, tokrat z zaporedno številko 161. Rusi so si tokrat ogledali elektrarne, pametne kreditne kartice ... Omeniti velja tudi DNK in njegovo povezavo s computingom in še bi lahko naštevali. Odtrgano pač. [:D] Branje priporočeno domala vsem.

2 komentarja

USB 2.0 razširitvena kartica

System Cooling - USB 2.0 postaja standard, ki vedno bolj izpodriva svojega predhodnika USB 1.1. Ponuja nam namreč kar nekaj bonitet, najpomembnejša pa je zagotovo veliko večja prepustnost. No, večina novih plošč ima USB2.0 že integriran, če pa novo tehnologijo želite tudi na kakšni starejši plošči, vam lahko pride prav dodatna razširitvena kartica za PCI režo. Takšno kartico so si tokrat ogledali na SystemCooling in bili z njo sorazmerno zadovoljni. Klik!

1 komentar

Novi ZZZ

ZZZ - Kot vsak teden, nas je tudi tokrat razveselil nov ZZZ, ki je namenjen tech freakom. Ker je tudi Lord Kolya samo človek in potrebuje počitnice, bo naslednja številka ZZZ-ja najverjetneje izšla šele 29. julija. V novi številki Kolya opisuje neko čudno klima napravo, nek mobilni telefon, ki je precej nestandardne oblike, policijske robote in motor z inštaliranim straniščem. Noro, ni kaj.

0 komentarjev

PowerVR Kyro

Sharky Extreme - Na Sharky Extreme so si tokrat ogledali PowerVR-ovega Kyrota z malo bolj tehnične plati. Razložene so vse tehnike, ki se skrivajo za tem čipom, ki trenutno edini nudi pravo HSR podporo. Povedali so, zakaj je zadeva tako zelo hitra (glede na specifikacije), omenjajene pa so tudi slabosti, zaradi katerih bi nekateri programerji (Tim Sweeney) na vse skupaj najraje kar pozabili...

3 komentarji