»

Nova recenzija: Minority Report

Slo-Tech - Slo-Techov forum (Klik! [:D]) -- tako kot realni svet -- pozna določena pravila in ureditev. Pri nas so represivni organi poimenovani "Ministrstvo Ljubezni", ki ga vodijo Tajni policaji s pomočjo moderatorjev. Pripadniki se verjetno ne bi branili novega načina dela na principu predzločina: uporabniku bi bila pravica odgovarjanja odvzeta in substituirana z nazivom še preden bi ta sploh utegnil pomislit na smetenje ;-).

Naš DrSergioDJ si je delovanje tovrstnega sistema ogledal v filmu Minority Report; Spielbergova mojstrovina ga očitno ni pustila hladnega. Konec koncev -- v katerem drugem filmu brskamo po računalniku ob spremljavi Schubertove Nedokončane simfonije, zmrznjenim zaporničkom pa čas preganja čuvajevo igranje Jesu Piu na velikansko orglovje?

1 komentar

Nova recenzija!

Slo-Tech - Yeah, baby, yeah! začne naš pridni Slaine svojo, uganili ste, recenzijo. Tokrat si je posebej za vas ogledal odbito komedijo, kot jo je sam poimenoval, Austin Powers in Goldmember. Mike Myers ter Beyonce Knowels pod taktirko Jaya Roacha z obilico dobrih štosov so ključ do uspeha, dasiravno sama zgodba ni ravno verjetna. Sproščena komedija, pač. Če vas zanima, kako je Slaine ocenil film ali pa želite podati svoj komentar, brž klik!

3 komentarji

Nova recenzija

Slo-Tech - DrSergioDJ se je ponovno izkazal in spisal novo recenzijo. Tokrat si je ogledal film z naslovom America's Sweethearts (Ameriška ljubljenca), ki se ponaša z mnogimi že uveljavljenimi igralci, a samo ti očitno niso dovolj, da bi si film prislužil odlično oceno. Zahtevana je pač vsestranskost. Komentirajte!

0 komentarjev

Nova recenzija

Slo-Tech - Tako, DrSergioDJ je za vas spisal še eno recenzijo. Tokrat si je ogledal film Blade II, ki je, le kako ste uganili, nadaljevanje enice izpred štirih let. Kako se tokrat znajde Wesley Snipes kot polvampirski stvor? In, ali tudi vampirji niso najvišje v prehranjevalni verigi? Klik!

3 komentarji

Nova recenzija

Slo-Tech - Od maturitetnih časov
pa vse do naše penzije
nas bodo med pomanjkanjem vsebine
reševale le recenzije!

Okej, resno. Dokler ne naredimo mature, bo s testi in članki bolj bogo, zato se boste pa morali toliko bolj zadovoljiti z recenzijami. Slaine si je tokrat za nas ogledal Volčja bratovščina, film, ki si je po njegovem mnenju zaslužil desetko. Kaj pa vi pravite?

0 komentarjev

Playstation 3 že (globoko) v pripravah

Slashdot - Čeprav se dobra prodaja PS2 nadaljuje, Sony že pripravlja naslednika, ki se bo "izvirno" imenoval Playstation 3. Za ta podvig so se Sonyjevci odločili predvsem zaradi konzole X-Box, ki ponuja ogromen potencial za prihodnje igre. Zaenkrat o projektu ni znanega veliko, saj Sony skrbno čuva specifikacije. Po poročanju strani Independent, je znano le to, da centralni procesor razvijata podjetji Toshiba in IBM. Da pa čip ne bo ravno kakšen "cheap-shit" pa govori že podatek, da naj bi celoten projekt stal tam okoli 1 milijarde dolarjev. No ja, tudi če bi bile trenutne specifikacije že na voljo, pa to še nebi podalo končne sodbe o tem, kako naj bo končana konzola izgledala, saj se lahko tekom mesecev še marsikaj spremeni. Več tukaj.

1 komentar