»

Slo-Tech kepanje

Slo-Tech - Tako, ko sem po neskončnih prigovarjanjih našemu uradnemu fotografu na Slo-Tech kepanju HardPhuck-u dopovedal, da mi mora nujno poslati slike in ko mi jih je uspelo naložiti na strežnik, nama je z Gandalfarjem uspelo napisati kratko fotoreportažo s tega zanimivega dogodka. V tem času, ko ste čakali, na slike je sicer sneg že skopnel, a spomin na zabavno uro in pol druženja in kepanja je ostal. Obvezno si oglejte slike in preberite kratek uvod, ter se malce nasmejite - morda vam polepša dan. Slo-Tech kepanje 2003!

15 komentarjev

Čez dve uri

Slo-Tech - Ob 16:00, torej čez nekako dve uri, se dobimo v Tivoliju, kjer bomo vrgli kakšno kepo dve. Pridite! Ponovimo podatke:
  • Kje? Tivoli, pred vhodom v minigolf, malo naprej od stojnice za horseburger
  • Kdaj? Danes ob 16:00
  • Nas ne najdete? Pokličite na 070 938 403, kjer se bo na telefon oglasil alien-w ter razložil, kako priti tja.
Se vidimo!

14 komentarjev

Sneg je bel, admin bo pel...

Slo-Tech -
Hodil je admin,
prijazen vesel,
lepo si pesmico
po Tivoliju pel,

nič hudega slutil,
nič po forumu mutil,
ga nenadmoma zlepa,
zadane snežna kepa.

Oh, admin, postoj!
Si to ti, tiran moj?
Si mi ti zaklenil temo,
ko sem prodajal svojo Fato,
ter mi nalimal Persono non Grato?

Na, tu imaš, admin!
Sprejmi malo darilo,
od mene in Fate,
veliko in lepo
snežno kepo!

Eno v faco,
eno za vrat,
tri pod pazduho,
nič se me bat'.

Je kepanje igra,
nedolžna, vesela,
navdaja nas z navdihom,
odeja ta bela.

Zatorej, o, admin,
brez vsake zamere,
naj tvoje te roke,
ne bodo brez bere!

Naredi še ti
eno kepo -- bodi nor!
Naberi vso silo,
pospešek, navor!

Zalučaj mi jo v glavo
brez vsakega "rimorsa"
stisni mi roko,
pejva na horsa!

Da, kepanje bo! Jutri se ob 16:00 narišite v Tivoliju, točneje pred vhodom v minigolf, pri horseburger štantu. Prinesite gomilo dobre volje, tople rokavice ter še kakšnega prijatelja. Če boste zamudili, ali pa če imate kakšno vprašanje, bo od 15:00 do 16:30 vključena telefonska...

16 komentarjev

Slo-Tech kepanje ... bo!

Slo-Tech - Da, po dooolgih pogajanjih in pregovarjanjih ter neutemeljenih in nedokazanih kazanjih zob, mišic in ostalih telesnih delov smo se končno odločili kdaj in kje Slo-Tech kepanje 2003 bo. Vesoljni poboj med admini in Slo-Tech uporabniki se kani zgoditi v soboto, 18. januarja ob 16.00 v Ljubljanskem parku Tivoli. Mikro-lokacijo vam sporočimo kasneje, predvsem zaradi tega, da si ne bo kdo že danes šel pripravljati kep. [:D]

Sicer pa: upam, da se vidimo tam v čim večjem številu. Če ne zaradi drugega pa zaradi samega srečanja in/ali rekreacije. Kmalu bo tudi znana kontaktna številka, kamor nas boste lahko poklicali, če se boste izgubili. Stay tuned.

8 komentarjev

Slo-Tech kepanje

Slo-Tech - Kot vidite, je v nekaterih slovenskih krajih že zapadlo nekaj centimetrov bele odeje. Pred časom smo se v forumu menili, da bi se ob prvem resnejšem snegu dobili v Tivoliju ter naredili Kepanje Deathmatch, kjer bi se moderatorji, administratorji ter člankopisci pomerili proti ostalim uporabnikom. Predlogi se za zdaj še sprejemajo, upam pa, da boste prišli v čimvečjem številu [:D].

Vabljeni vsi, ki bi iz svojega najljubšega admina naredili srednje defektnega snežaka. Klik!

20 komentarjev

Pravila

Slo-Tech - Ker, kot kaže, naziv "persona non grata" ne deluje preveč dobro, smo se upravljalci te strani odločili, da posežemo po najstrožjem™ ukrepu™. Od sedaj naprej vas pri nadaljnjih kršitvah lahko dodeli vklop roza stila (nastavitve ne morete spremeniti).

18 komentarjev

Snežna freza

CPU Tweak - Ena bolj ne kot ja računalniška. Spet je huda zima, zunaj je minus 20°C, naneslo je meter in pol svežega snega (pe ne pri nas ), vam pa se enostavno ne da kidati snega in bi raje sedeli pred televizijo. Zato so sestavili snežno frezo na daljinsko vodenje. Lepo boste v hiši na toplem in boste frezo z joystickom krmilili po dvorišču. Kamera na mašini pa vam bo dajala sliko, kje freza je in kaj počne. Zanimivo. Tukaj.

2 komentarja