»

Majhen pregled

Slo-Tech - Samo toliko, da vas spomnim na štiri malenkosti na strani, ki so že dlje v veljavi:
  • Prešteli smo do 10.000! Čestitamo uporabniku z nazivom shock, saj je prvi poslal število 10.000!
  • Vsi prijavljeni imate sedaj na voljo nov oddelek z imenom "Zasebna sporočila", kjer lahko debatira z zaključeno skupino ljudi, brez da bi njegove umotvore bral celoten forum.
  • Hkrati so prijavljeni dobili na voljo nov oddelek z nazivom "Moje teme", kjer lahko pregledno brska po temah, v katerih je sodeloval, ter je v njih kaj novega.
  • Ne pozabimo tudi na to, da smo oddelek "DVD & Gibljive slike" združili s Kulturo, kar pomeni, da v ta oddelek spada tudi filmografija.
Kaj ste spoznali v tej novici? I, nič drugega kot to, da je prijava v sistem brezplačna ter zahteva le pet minut vašega časa. Se izplača [:D].

18 komentarjev

Okrogle številke Slo-Techa

Slo-Tech - Tako, če se še spomnite, nas je Gandalfar pred kratkim zasvojil s svojo temo, v kateri poskuša pod pretvezo, da nas uči šteti do 10.000, skrivaj razsuti Primoževe skripte. No, danes se nam je pri tem štetju uspelo prebiti, verjeli ali ne, natanko do polovice. Še samo 5.000 sporočil je pred nami. Če imate preveč časa, brž nabijat, tokrat je to dovoljeno.

Drugo, malce resnejšo prelomnico pa je dosegla naša nadmočna, ultimativna Loža™. Danes smo v njo zapisali 60.000 oddani post ter se tako napotili proti naslednji meji, 70.000. V kolikor ste že utrujeni od vseh računalniško-tehniških debat, klik!

6 komentarjev

Slo-Tech se uči šteti do 10.000

Slo-Tech - No, če še niste opazili, se na našem forumu dogaja nekaj nenavadnega. Naš forums-terorist Gandalfar se je odločil, da nas zasužnji s svojo temo. Na forumu namreč danes že drugi dan štejemo do 10.000. Pravila igre so sila preprosta. Cilj je, da dosežemo številko 10.000, in tisti, ki bo največkrat odgovoril, bo zmagal. Za ostala pravila pa le kliknite sem!

Če vam je dolgčas in nimate kaj početi, se teme le udeležite. [:D]

31 komentarjev

Slo-Tech Piran 2002

Slo-Tech - Še dobrih devet ur nas loči do odprtja vrat Osnovne šole Cirila Kosmača. Najbrž ste vsi, ki nas kanite jutri obiskati, že seznanjeni z vsem, a vseeno pojdimo še enkrat čez najpomembnejše zadeve:

Dogodek bo potekal dva dneva, v soboto ter nedeljo. V soboto bo potekalo tekmovanje v štirih kategorijah: najlepši računalnik, najhitrejši računalnik, najbolj navit računalnik ter tekmovanje X.

Zvečer bo potekala podelitev nagrad. Po podelitvi bodo sledila predavanja, potem ste pa prosti za igranje igric, ki bo potekalo do nedelje popoldne.

Nagrade so bogate. Za podatek naj vam povem, da se bomo znebili Altec Lansingovega kompleta zvočnikov ATP3, Hewlett-Packardovega tiskalnika, nekaj Zalmanovih CNPS6000-AlCu hladilnikov, nekaj DVD filmov in še premnogo drugih zadev.

Vabljeni ste vsi, saj je vstop popolnoma brezplačen.

Za prehrano je poskrbeljeno. Vsi, ki se boste odločili jesti z nami, boste lahko jedli tako v soboto kot v nedeljo. Kdor bo jedel samo enkrat, mora odšteti 600 SIT, kdor...

15 komentarjev