»

Izdelava GPU hladilnika

Twisted Mods - Hlajenje grafičnih kartic je danes velik problem, saj oddajajo vedno več toplote, navijanje pa je s tem otežkočeno. Na Twisted Mods so na kratko opisali kako lahko doma naredite hladilnik za vašo grafično kartico. Opisali so postopek in potrebni material za izdelavo hladilnika, ki ga pritrdimo na prazno PCI mesto.. Vsi tisti, ki vam je vaš hladilnik na grafični kartici premalo in bi radi malo ustvarjali si oglejte ta "geto kuler"

9 komentarjev

Hlajen monitor?

Twisted Mods - Res je, tudi monitorji potrebujejo hlajenje. Na Twisted Mods so spisali članek o modifikaciji CRT (se pravi katodnega) monitorja. V monitor je avtor vdelal dva prozorna ventilatorja - vsakega na eno stran - čeznju namestil mrežice, vstavil pleksi steklo in za osvetljavo še modre LED diode. Končni rezultat izgleda osupljivo! Članek si lahko ogledate tukaj! Pa še slikico kot žgečkljivček ("teaser").

9 komentarjev

Ime na sprednji strani ohišja

Twisted Mods - Zanimiva modifikacija se je pojavila na Twisted Mods. Fantje so se odločili, da malce poživijo in dodajo osebno noto sprednji starni računala. Vzeli so navadno plastično tablico, s kakršno prekrijemo prazna 5,25" mesta na ohišju, vanj vrezali ime, na zadnjo stran pritrdili še svetlobni difuzor in hladno katodo ter zadevo pritrdili v ohišje.

Morem rečt, da je stvar izpadla precej dobro - z modro osvetlitvijo pač ne moreš zgrešit[:D]. Celoten članek, če se bo komu zahotelo, da bi z sprednje strani ohišja hladno sijalo njegovo ime, najdete tukaj.

2 komentarja

Poslikava okenca

Twisted Mods - Kako narediti nekaj podobnega tej lepi stvari?



Preprosto. Vse kar potrebujete je slikica, ki vam je všeč, nekaj papirja, tiskalnik ter nekaj denarja, da boste lahko šli v fotokopirnico in tam plačali račun. In kako z vsem tem pridete do tako lepe poslikave pleksi okna? Twisted Mods.

0 komentarjev

Modificiranje trdega diska

HiTechMODs.com - Poznamo mnogo modifikacij računal - od barvanja ekrana, pa do namestitve neonske luči v ohišje. Za nekatere pa to ni dovolj. Hočejo videti in imeti več kot le pleksi stranico ohišja. Na HiTechMODs so pleksi okno vstavlili kar v trdi disk. Da pa ne bi bilo vse tako temno, so mu dodali še dve LED diodi, ki ga osvetljujeta od znotraj. Če si upate zastaviti disk in ne boste žalovali za njim, če ne bo več deloval, se modifikacija 100 odstotno splača, saj je rezultat neverjeten! Tukaj.

4 komentarji

Pobarvana pleksi okna

Metku.net - Na Metku.net so objavili nov članek, ki govori o barvanju pleksi stekel. Pristop k zadevi je simpelj™, na koncu pa zadeva še lepo izpade. Zaa pleksi steklo prilepimo grobo folijo na katero natisnemo poljuben motiv, folijo prilepimo nato pa za njo postavimo še identičen list papirja, kar našemu liku odvzame prozornost. Zadeva izpade kar solidno, še posebej z večbarvnimi hladnimi katodami v ozadju. Če vas je zadeva pritegnila, klik!

2 komentarja

"Joža, kak ga boš pa neso?"

Twisted Mods - Ja, če pogosto obiskujete LAN razstreljevanke, morate vašo kištico velikokrat prenašati, kar zna biti pri težjih in večjih ohišjih problem, izguba oprijema na stopnicah pa zna imeti katastrofalne posledice. Pri Twisted Mods so za nas zgrabili za "HeavyDuty Pro Case Handles" (Težko kategorne profesionalne ročice za ohišja). V primeru, da je vaša kištica oblikovana v že omenjen "HeavyDuty" stilu, bodo ročke odličen dodatek - tako moden, kot tudi praktičen. Odnesi me!

1 komentar

Megastično...

vir: HardOCP
HardOCP - Hehe, ste mislili, da so neonke in poslikave ohišja kul zadeva? Potem vam bo ob pogledu na to modifikacijo gotovo kar toplo pri srcu. Neki tip je namreč "izumil" način vgrajevanja akrilnih plošč z raznimi poslikavami v ohišja. Seveda vsa stvar pokaže svoj pravi obraz komaj takrat, ko slikariji dodate še kakšno lučko, ki jo osvetljuje. Precej dober učinek, moram priznati. Kakorkoli, tipa bi lahko uvrstili med bolj pohlepno sorto, saj je namesto, da bi o vsej stvari spisal članek in tako svoje znanje delil s skupnostjo, lepo odprl podjetje in bo za vse poslikave zaračunaval mastne denarce. Krneki .

1 komentar