»

Slo-Tech je zelen

Slo-Tech - Kot ste najbrž že opazili, je Slo-Tech sedaj privzeto prikazan v zelenem stilu. Za to potezo smo se odločili, ker nas je prevzela moč pomladi, saj smo prišli v stik z naravo [:D]. Hkrati bi vas radi opomnili tudi na to, da si lahko stil spremenite nazaj oziroma izberete kakšnega od vam bolj odgovarjajočih, če se le registrirate v našo stran. Če ste že registrirani, lahko spremembo stila opravite dobesedno v dveh klikih, če le kliknete na osebne nastavitve. Uživajte v začasni osveženi barvni shemi!

48 komentarjev

Okrogle številke Slo-Techa

Slo-Tech - Tako, če se še spomnite, nas je Gandalfar pred kratkim zasvojil s svojo temo, v kateri poskuša pod pretvezo, da nas uči šteti do 10.000, skrivaj razsuti Primoževe skripte. No, danes se nam je pri tem štetju uspelo prebiti, verjeli ali ne, natanko do polovice. Še samo 5.000 sporočil je pred nami. Če imate preveč časa, brž nabijat, tokrat je to dovoljeno.

Drugo, malce resnejšo prelomnico pa je dosegla naša nadmočna, ultimativna Loža™. Danes smo v njo zapisali 60.000 oddani post ter se tako napotili proti naslednji meji, 70.000. V kolikor ste že utrujeni od vseh računalniško-tehniških debat, klik!

6 komentarjev

Slo-Tech se uči šteti do 10.000

Slo-Tech - No, če še niste opazili, se na našem forumu dogaja nekaj nenavadnega. Naš forums-terorist Gandalfar se je odločil, da nas zasužnji s svojo temo. Na forumu namreč danes že drugi dan štejemo do 10.000. Pravila igre so sila preprosta. Cilj je, da dosežemo številko 10.000, in tisti, ki bo največkrat odgovoril, bo zmagal. Za ostala pravila pa le kliknite sem!

Če vam je dolgčas in nimate kaj početi, se teme le udeležite. [:D]

31 komentarjev

Tudi ženske piratizirajo, kajneda?

Vnunet - Lisa Chen, dvainpetdesetletna 'IT-ženska' je priznala uvoz $75 MIO vredne nelegalne programske opreme podjetij Microsoft ter Symantec. Poleg petih do devetih let v zaporu bo plačala tudi $10.000 do $25.000. Dotična zaplemba je verjetno največja v zgodovini BSA -- med drugim so našli 31.000 kopij Windowsov. Klik!

Upam, da si bo ženskulja v zaporu prebrala kakšno knjigo; nauči naj se pojma 'ekonomičnost': enake rezultate bi lahko dosegla z le nekaj kopijami Microsoftovega Content Management Serverja.

1 komentar

Intervju z x3DFXom

PlusABIT - Po pravici povedano sem se že nekaj časa spraševal kdaj za vraga se bo na internetu pojavil kakšen intervju članov kontraverznega podjetja x3DFX. Na moje presenečenje zadevo ni objavila kakšna velika hardverska stran, teveč meni neznana madžarska stran PlusABIT. Intervju je kot tak seveda zelo zanimiv, saj so prediskutirali mnogo zanimivh zadev, s stališča programerjev gonilnikov seveda. Mislim, da vas bo večina kar uživala v branju, tako da le kliknite po povezavi!

7 komentarjev