»

Za vse igračarje

Slo-Tech - Vsi, ki igrate strelske igre, veste, kako pomembna je odzivna sposobnost, zato je jasno, da je pri lastnikih optičnih mišakov podloga za miš še kako pomembna. RatpadzGS sodi v sam vrh -- podloga ima gumijasto dno, ki omogoča boljši oprijem. Oblika omogoča udobnejše igranje, saj se roka ne guli ob rob podloge. Klikus!
 http://www.ratpadz.com/images/3dview_02.gif

http://www.ratpadz.com/images/3dview_02.gif

2 komentarja

Xide Pad

System Cooling - V današnjih dneh ni nič posebnega, če se v računalniku nahajata neonska svetilka in pleksi okno. To pa ni edina stvar, ki jo lahko osvetlimo. Na System Cooling, so si namreč ogledali serijsko izdelane podloge za miške (in mišake :)). Xide Pad Ultra, kot se imenuje, je opremljena z LED diodami, ki v temi izgledajo res lepo. Na voljo imate tudi različne oblike podlog in ralične barvne odtenke LED diod, katere dobimo v rdeči, modri in zeleni barvi.

1 komentar

Preizkus Everglide podloge za miško.

Tweak Town - V kolikor ste zaprisežen igralec katere od popularnih večigralnih FPS iger (Q3A, CounterStrike, itd.), je gotovo važno, da imate poleg močnega sistema še dobro miško. Za optimalen izkoristek miške (predvsem optične) pa je potrebna tudi dobra podloga. Prav takšne delajo pri Everglide-u, nekaj pa so jih stestirali TweakTown-ovci. Klik!

9 komentarjev

Nedeljsko zatišje

Dan's DATA - Danes se pozna, da je nedelja, in da nima skoraj nobena od "klasičnih" strani dobrih (ali sploh) novic. V takšnih časih pride ponavadi prav moj tihi favorit, Dan's Data.

Tako sem našel dnevu primeren članek, ki se loti podlog za miško. Ne ravno pretresljiv in dih jemajoč opis ima kljub vsemu nekaj dobrih ugotovitev, in je ravno pravo nedeljsko branje.

Po moje se pa še vedno najbolje obnese optika in matt miza.

2 komentarja

Aluminijasta podloga za miško

AusPCWorld - Podloga za miško je za marsikoga povsem nepomembna stvar, saj je vseeno, če miška ni tako zelo natančna v pisarniških programih, medtem ko je za igričarje kvalitetna podloga sredstvo preživetja v 3D streljankah in podobnih igrah, ki zahtevajo merjenje. Do sedaj smo lahko videli plastične, gumijaste in celo steklene podloge, tudi sam pa moram priznati, da še nisem slišal za koga, ki bi izdeloval aluminijaste. No, ravno na slednje se je spomnil Coolermaster, ki je sicer bolj znan po svojih hladilnikih in ohišjih, in v čast svoji 10. obletnici delovanja proizvedel omejeno količino le-teh. Manjši ogled Coolermasterjeve podloge so naredili na tej strani, na žalost pa niso naredili primerjave z drugimi proizvajalci kvalitetnih podlog. No, kljub temu tester pravi, da je podloga odlična.

1 komentar

Modificiranje podloge za miško

Bit Technologies - Bit-Techovci so nam že mnogokrat ponudili zanimive ter, bolj pomembno, doma enostavno izvedljive lepe modifikacije. No, tokrat so se spravili na izdelavo lastne podloge za miško, pod katero imamo še osvetlitev iz LED diod. Zadeva izgleda zelo lepo, še posebej v temi, saj izgleda, kot da bi podloga lebdela nad površino mize. Je pa zanjo potrebnega kar precej dela, materiala ter živcev. Klik! Thnx, experimetant.

3 komentarji

Everglidova LAN oprema

Dan's DATA - Everglide je znan po svojih odličnih podlogah za miške, pred kratkim pa so se odločili, da se preizkusijo tudi na področju LAN pripomočkov. Dan's data poroča. Na testu so imeli štiri pripomočke, ki vam lahko (v zameno za denar ) kar precej olajšajo postavitev mreže. Če se hočemo udeležiti LAN patyja moramo najprej prinesti svoj računalnik. Monitor, in ostali pripomočki še nekako gredo, pri ohišju pa je vedno določen odstotek tveganja, da nam bo le-to padlo na tla. Everglide nam je ponudil poseben komplet, ki je namenjen prenašanju ohišja. Celotna stvar izgleda kot nekakšen trak z ročajem, ki ga ovijemo okoli ohišja. Na LAN partyju so potrebni tudi kabli, s katerimi računalnik priklopimo na HUB, vendar se včasih zgodi da zasedejo kar veliko prostora (posebej pri prenašanju), pa še zapletajo se. Tudi za tiste, ki jim zapletajoči kabli povzročajo kar precej preglavic so pri Everglidu poskrbeli s posebnim rolojem, na katerega se kabel navije. V Everglidovi lučki ne vidim kake pametne...

0 komentarjev

TweakTownova ohišja

Tweak Town - TweakTown gosti veliko idej. Tako imajo na njihovi strani kar oddelek z modificiranimi ohišji. Kot po naključju je pa imel naš zagrizeni forumaš ^Ganja^ malo preveč časa. Spravil se je ter poiskal njegove osebne favorite. Temu se bi pa lahko reklo "prepuščanje domišljiji prosto pot". Meni osebno so ta ohišja zelo všeč. Ko bi le imel čas igrati se s tem... Thnx, ^GanjA^!

9 komentarjev