»

Modifikacije ohišij

Slashdot - Na ta počasen petkov večer vam ponujamo še nekaj navdušujočih modifikacij, ki potrjujejo, da modificiranje računalniških ohišij ni več zgolj zanesenjaštvo, temveč se že podaja v vode umetnosti.

Na osebni strani Johanna Grundstroma, ki je znan tudi pod bojnim imenom Mashie, si lahko ogledate njegovo kolekcijo kreacij. Vsaka zase je posebna zgodba, ki jo je natančno opisal po korakih, dodal nasvete in tako ustvari bogat spletni vir informacij in namigov. Ogled obvezen, pa čeprav samo zaradi slinjenja.

6 komentarjev

Owca™ PC

Overclockers Australia - Kar zanimivo je gledati, kako nekateri modificirajo svoja ohišja. Nekateri se mučijo s pravilnimi kombinacijami lesa, drugi si uničujejo zdravje z barvanjem, spet tretji s svojo kirurško natančnostjo izrezujejo razne simbole. Nekaterim pa je kratkomalo vseeno za modersko umetnost in jim je dovolj že to, da svoje komponente zavalijo na kup in jih obdajo z nekakšno peno (to je Purpen - material za izoliranje in nameščanje okenj in podobnih stvari - alien-w). To je storil tudi lastnik tele owce™. Stvar sicer izstopa, vendar ocenjevalci niso bili ravno najbolj navdušeni. Ste vi istega mnenja?

10 komentarjev

Katedrala PC

Overclockers Australia - Hehe, nekateri raje modificirajo industrijsko izdelana ohišja, nekateri si raje sami izdelajo lesene primerke, nekateri imajo radi borgovske kocke, drugi pa se, sodeč po tej strani, raje odločajo za ohišja malce bolj neobičajne oblike. Sicer nisem povsem prepričan, ampak vse bolj se mi dozdeva, da je modifikator celoten računalnik spravil v maketo katedrale. Prepričajte se na lastne oči:

0 komentarjev