»

Slo-Tech gre naprej

Slo-Tech - Slo-tech se spet prenavlja za vas. Ker želimo čim bolj izboljšati vašo izkušnjo pri branju vsakodnevnih novic, smo pri naših hrčkih naročili njihovo razvrstitev v različne skupine.

Skupine so zaenkrat vidne pri vsaki posamezni novici kot povezava na arhiv, kjer si lahko preberete več vsebine iz želenega področja. V kratkem bomo omogočili tudi iskanje ter naročanje na posamezne skupine novic. Kasneje pa sledi še nekaj presenečenj.

Ker so razvrstitev naredili naši hrčki, ki so znani po svoji nenatančnosti (trenutno 98,5%), vas prosimo za malo potrpežljivosti v naslednjih dneh, ko bomo odpravili večino preostalih napak. Če bi nam želeli pri tem malo pomagati, nam prosimo sporočite sezname povezav na novice, ki so po vašem mnenju razvrščene napačno (če nam sporočite, kam bi novica po vašem mnenju dejansko spadala, pa bomo še toliko bolj veseli).

64 komentarjev

Novice

Slo-Tech - Ker so očitno 2+1 pisuni premalo, smo se ponovno odločili objaviti prošnjo vsem, ki vas veseli pisanje novic za Slo-Tech. Da bo manj razočaranj, bom tokrat zelo natančno napisal pogoje sodelovanja. Pogoji:
  • pošiljanje novic na Slo-Tech je prostovoljno in neplačano delo. Zanj verjetno nikoli ne boste dobili niti tolarja
  • od vas želimo VSAJ 3 novice na dan
  • imeti morate KONČANO srednjo šolo, tako da je čim manj problemov s kontrolkami in ostalimi izgovori za nepisanje novic
  • zavedati se morate, da bo vaše ustvarjalne dosežke gledalo približno 3000 ljudi na dan
  • preden boste vklopljeni, od vas pričakujemo vsaj teden dni rednega pošiljanja novic na nabiralnik@slo-tech.com. Novice mogoče ne bodo objavljene, vendar bomo kljub temu lahko občudovali vaš slog pisanja in se na njegovi podlagi tudi odločili
Če koga potem, ko je prebral zgornje pogoje, pisanje še vedno zanima, naj nam to prosim sporoči....

12 komentarjev