»

Trobarvni LED ventilator

Overclockers Australia - Nedelja je. To avtomatično pomeni, da bomo resne novice (vsaj do jutri) postavili na stranski tir ter se posvetili ustvarjalni polovici možgan [:D]. Avstralski navijalci so napisali članek o modifikaciji prozornega ventilatorja s tremi LEDicami različnih barv. Končni učinek je magičen, cena modifikacije ni visoka, postopek kot tak pa razložen zelo podrobno ter natančno. Klik!

Add-on by Tomi: V primeru, da pa ne marate mavrice, so na Overclockers Australia poskrbeli tudi za vas.

1 komentar

Računalo v mizi

DWPG - Zopet ena malce bolj "čudna" modifikacija. Zakaj bi imeli računalnik v posebni škatli pod mizo, če ga lahko vgradimo kar v mizo samo? Ne mene spraševati zakaj, meni se zdi neumno, toda nekaterim bi bilo to nemara celo všeč. Tako je bilo všeč tudi temu američanu.

3 komentarji

Modifikacija

Slo-Tech - O tej modifikaciji ni pisati kaj dosti, saj je avtor naredil svoje ohišje iz ničle ter pokomentiral ves proces nastajanja le-tega. Končni izdelek? Kockasta oblika, kompaktna velikost, osvetljenost iz vseh strani ter zelena zavist s strani prijateljev. Klik! Še slika:

2 komentarja

Modifikacija

Slo-Tech - Ta modifikacija je ravno v pravšnji meri neresna, da jo lahko brez slabe vesti uvrstim v sobotne novice [:D]. Na tej strani si lahko pogledate, kako modificirati svoj gumb za vklop računalnika tako, da bo le-ta izgledal kot tisti, ki ga videvamo v ameriških patriotskih filmih, s katerim predsednik detonira atomsko bombo. Vas mika [:D]?

4 komentarji

Računalo v mizi

Overclockers Australia - Soldam Web prodaja ohišja, ki so zelo pametno vgrajena kar v mizo. Zakaj bi imeli še posebno škatlo zraven, če pa je toliko prostora v mizi. Sicer to ni računalo s komponentami vred temveč le miza, ki ima vgrajeno ohišje. Firma, ki to izdeluje se imenuje Prizm in je izdelala 2 modela. Črno-srebrnega in modrega. Steklo na katerega postavimo monitor naj bi zdržalo 200 kilogramov, poleg ojačanega stekla pa ima miza tudi koleščka, da jo brez problema premikamo po sobi. Tu.

13 komentarjev