»

Mt. Rainer za 24x Teac

CDR-Info - Končno smo ga dočakali! "Kaj to?", boste vprašali. Firmware, ki podpira dolgo pričakovani Mt.Rainer format tudi pri 24-kratnem zapisovalcu Teac CD-W524E. Ta pekač sem stestiral tudi za Slo-Tech in vem, da ga veliko od vas, uporabnikov, poseduje. Verzijo 1.0D dobite na CDR-info.

Zakaj je taka, za nekatere "nepomembna" novica, pravzaprav bila objavljena? Ker se je dolgo govorilo, da bodo dotičnega Teaca kar izpustili pri dodajanju Mt.Raierja in popravljanju TrdnegaDela. Dobro, da so se premislili!

Hvala x_roby!

6 komentarjev

CD-R/RW novice

CDR-Info - Na CDR-Info so napravili primerjalni test treh 40x pekačev. Na paleti so se znašli ASUS, LiteOn in Cendyne. Oglejte si obsežen test tukaj in presodite, če se vam že splača kupovati tako hiter pekač. Sam še vedno pravim, da je Plextor 40x naj!
Tem štirim pekačem sledi tudi Freecom 40x, katerega test lahko tudi kmalu pričakujete na CDR-Info.

Še ena novica. Teac 24x (test na Slo-Techu) je dobil novi Firmware, toda na žalost Mt.Rainerja še ni, je pa malce izboljšana kakovost in hitrost pisanja ne visoko kvalitetne CD-RWje (Lahko potrdim iz svojih izkušenj, da se popravek izplača - tukaj.)

1 komentar

Novi firmware za 16x Plextorje

Slo-Tech - Ponosni lastniki 16x Plextorjevih pekačev se lahko veselite novega, izboljšanega firmwara za ta pogon. Popravek odpravi en zelo nadležen hrošč, in sicer tendenco k obešanju pogona med zmanjševanjem bralne hitrosti pri CD-RW medijih. Poleg tega novi firmware prinaša tudi boljše performanse pri uporabi Mitsuijevih 16x CD-R medijev. Zadevico najdete tukaj, uporabljate pa jo seveda na lastno odgovornost! Thnx, Vom.

0 komentarjev