»

Svetleči molex konektorji

ModAsylum - Da, ledice so zelo pomemben pripomoček za vse modifikatorje, ki jih potem navesijo vsepovsod po svojih računalnikih. Na ModAsylum je tako moč zaslediti zanimivo modifikacijo, kjer so ledice uporabljene na zelo zanimiv način. Pritrdili so jih namreč v molex konektorje, ki sedaj med delovanjem računalnika lepo svetijo. V povezavi z neonko in pleksijem gotovo primorejo k lepšemu ohišju. Klik!

8 komentarjev

Vse barve mavrice

Bit Technologies - Vezje, ki vam posebno LED diodo, ki lahko prikaže vrsto različnih barv, spreminja skozi vse barve mavrice si lahko sestavite po navodilih ekipe bit-techa. Potem pa recimo to diodo vtaknete v pleksi steklo in dobite lahko zelo zanimiv efekt, ki bo definitivno zažgal (morda dobesedno, če ne boste prav zvezali) na LANih in tekmovanjih.

4 komentarji

LED destrukcija

Bit Technologies - Veliko smo tega že rekli v forumu, a vedno se najde nekdo, ki nima pojma, kako zvezati LED diodo, da bo lepo svetila in se ne skurila. Na Bit-Techu je bilo CheeseManu nekega dne dolgčas, pa se je spomnil, da bi lahko skuril kakšno ledico, bralcem v poduk. Celotni življenski krog LED diode je prvič poslikal, nato pa še posnel in spravil v krajši članek. Kaj je na koncu ostalo? Tole:

0 komentarjev

Blowhole

Bit Technologies - Bit-Tech se še vedno ne dajo in nam vedno znova pripravijo kaj zanimivega. Sicer tokrat nimajo kakšnih silnih novosti, vendar pa so nam pripravili spet en krajši članek o izdelavi blowhola. Ker človeka ob veliki količini podatkov (novic) velikokrat zagrabi skleroza, vam predlagam, da si osvežite že morebitno rahlo pozabljeno znanje .

1 komentar

O LEDicah

več strani - Heh, ne boste verjeli, toda obstajajo tudi takšni fanatiki, ki dobesedno častijo LED diode in v njihovo čast postavljajo spletne strani. Ena izmed takih je definitivno Virtual LED Museum. Če izvzamemo, da je avtor očitno fanatik, je stran precej uporabna za vse moderje ohišij, saj je na njej zelo velika zakladnica znanja o teh malih lučkah, ki lahko precej polepšajo drugače dolgočasna ohišja.

Ko smo že pri LEDicah pa ne smem pozabiti na Blue LED FAQ, stran, ki je bila postavljena v čast modrih LEDicam. No, avtoru se očitno zdi, da modre LEDice niso več tako posebne, kot so bile pred leti, tako da strani več ne osvežuje, toda na njej je še vedno kar nekaj uporabnih informacij o tem kakšne LEDice izbrati za najboljši učinek.

0 komentarjev