»

Začel se je Teleinfos

Slo-Tech - Danes se je začel Teleinfos, največja slovenska prireditev, ki je posvečena telekomunikacijam. Do sobote, 24. aprila 2004, se bo na sejmišču v Cankarjevem domu predstavljalo 44 razstavljalcev, na programu pa je tudi 70 predavanj. Dogodek med drugim poskuša usmerjati izobraževalne ustanove, predvsem fakultete, ki naj bi študentom posredovale znanje, ki ga bo potrebovalo gospodarstvo v prihodnosti. Vstop na prireditev, ki, z izjemo sobote, poteka od 9. do 18. ure, je prost. Klik!

5 komentarjev

EmpireLAN v Dutovljah

Slo-Tech - Prihajajočo soboto in nedeljo, 13. in 14. marca 2004, bo v športni dvorani v Dutovljah (okolica Sežane) nadaljevanje uspešne serije sedaj že tradicionalne prireditve EmpireLAN, ki je tokrat že peta po vrsti. Na prireditvi bo potekalo prvo večje slovensko tekmovanje v igri Call of Duty -- ekipe petih proti petim v slogu Team Deadmatch. Več informacij lahko dobite na domači strani EmpireLAN.

0 komentarjev

Teden mladih 03

Slo-Tech - Teden mladih je najdaljši teden v maju, ki kljub imenu ni usmerjen samo na mladinsko populacijo, temveč je privlačen tudi za starejše, vse, ki si želijo zabave, športa in kulture v enem mestu, v Kranju. Letos bo že devetič zapored spremenil mestno podobo Kranja v nasmejano in prijazno središče, saj bo v devetih dnevih zaživelo preko sto dogodkov, ki bodo mestne ulice obarvali z zabavnimi prireditvami za najmlajše, športnimi dogodki in tekmovanji, filmskimi projekcijami in gledališkimi predstavami, večernimi koncerti takšne in drugačne glasbe, pa kulturnimi dogodki, kot so literarni večeri, plesne predstave in potopisna predavanja. Vsekakor vsega po malem, kar spreminja Teden mladih in mesec maj v težko pričakovani praznik vseh Kranjčanov in okoličanov.

Poskrbljeno bo tudi za vse navdušence nad računalniškimi igricami - LAN party bo na sporedu drugi vikend (16. - 18. maj). Nekaj praktičnih nagrad, dokazovanje mojstrstva za tipkovnico, vsesplošna zabavan, ... na Tednu mladih '03!

1 komentar

Teden mladih 02

Slo-Tech - Od 10. do 18. maja se bo v Kranju odvijal že tradicionalni Teden mladih. Teden, ko prestolnica Gorenjske resnično zaživi v ritmu zabave, koncertov, športnih dogodkov, ustvarjalno-izobraževalnih prireditev in še marsikaj. Več podrobnosti (in celoten program) na www.teden-mladih.com. Omenim naj samo še to, da bomo za otvoritev prireditve letos izvedli mali LAN-party, več informacij pa najdete na tem naslovu.

Se vidimo!

11 komentarjev

Pripravlja se Teleinfos 2001

Slo-Tech - Letošnji Teleinfos se nam bliža z veliko hitrostjo: prireditev se bo začela že to sredo, 16. maja, trajala pa bo do petka, 18. maja. Vse skupaj bo potekalo v Cankarjevem domu in sicer vsak dan med 9. in 18. uro. Na letošnjem Teleinfosu bo nastopilo okoli 50 razstavljalcev, predvsem s področja telekomunikacij, mobilne telefonije ter spletnih trgovin. Ena izmed glavnih privlačnosti pa je tudi preko 150 strokovnih predavanj, 20 za vse odprtih dogodkov, 2 okrogli mizi, razne delavnice in tako naprej. Torej, če vas področje telekomunikacij, mrež, interneta in mobilne telefonije zanima, je vsekakor vredno premisliti o obisku. Več informacij o dogodku se nahaja tukaj. Thnx, Ivan.

1 komentar

Osmi Linux Install Fest

Lugos - Lugosovci so mi sporočili, da se bo 22. 4. 2001 v Novem mestu odvijal že osmi Linux Install Fest po vrsti. Če še niste razbrali iz imena, je install fest namenjen čimbolj subtilnem širjenju Linuxa med slovenske navdušence, ki te izkušnje še niso imeli. Sam dogodek se bo odvijal na visoki šoli za upravljanje in poslovanje. Da pa ne boste mislili, da bo edino, kar se bo tam odvijalo, nameščanje Linuxa. Sploh ne, kajti za tisti dan je rezerviranih 5 urnikov za predavanja. Zaradi "bratstva i jedinstva" bomo jutri v desni pas strani dodali tudi mali banner, ki vas bo vodil na domačo stran prireditve. Jaz se bom najbrž prikazal, Primož upam da tudi, lunija bomo pa že kako spravili iz njegovega kokona v Mariboru, da se bo prikazal . Toliko o tem.

4 komentarji