»

Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech

Slo-Tech - Z malo zamude je Božiček na Slo-Tech prinesel prenovljeno prvo stran. Kot pri vseh večjih spremembah, vas tudi tokrat prosimo za malo potrpljenja in veliko dobre volje, medtem ko bomo popravili še zadnje detajle.

Priporočamo se za vaša mnenja o novem videzu ter morebitna obvestila o napakah.

Dodatek 1: V nastavitvah je sedaj na voljo izklop nove oblike. Danes bo na voljo tudi RSS s celotno vsebino novic. Prikaz celotne novice, kjer bo jasno razvidna meja prikaza s prve strani, bo na voljo čim prej.

200 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech -
Ko bom velik bom:
računalničar30%
(279)
porno zvezda22%
(205)
letalo (drugo)16%
(146)
pasel owce14%
(131)
rastlina9%
(81)
politik5%
(51)
pometal ceste5%
(47)
Skupaj glasov: 940
Sedaj, ko smo ugotovili, da bi več obiskovalcev Slo-Techa raje vegetiralo, kot da bi se podali v politiko, vas sprašujemo, kako bi reagirali na goro majhnih sličic nametanih po celotnem Slo-Techu.

77 komentarjev

Novoletno voščilo

Slo-Tech - Božiček in Dedek Mraz sta vas verjetno že obdarila in gotovo ste dobili vsaj približno tisto, kar ste si tako želeli. Vendar pa sta obadva raznašalca daril in dobrote že opravila svoje delo, njima pa seveda sledi novo leto, v katerem bomo ponovno poskušali biti pridni in veseli.

Kot se tudi spodobi za Slo-Techerje, vam letos prinašamo vse najlepše in prisrčne pozdrave. Prvo izmed "daril", ki ste ga dočakali, je bil nov novoletni stil, v katerem prav gotovo vidite kaj lepega (ali pa tudi ne), sedaj pa vam tako v mojem imenu kot v imenu celotne Slo-Tech ekipe, ki vas budno spremlja na vsakem koraku foruma, novic ali katerega koli drugega dela te čudovite strani, ki sedaj obstaja že cela štiri leta, voščim vse najlepše v novem letu, naj se vam uresniči kar največ vaših želja, tako skritih kot odkritih in predvsem da boste zdravi. Ko pa je zdravje, je pa tako ali tako vse, so govorili včasih ...

43 komentarjev

Vesele praznike!

Slo-Tech - V imenu celotne ekipe Slo-Techa vam želim prijetne praznike. Sicer malo pozno, a vseeno [:D]. Tudi jaz sem danes z Materjo™ ter Očetom™ krenil proti Obali. Kaj sem videl? Dolge kolone. Upam, da ste vi imeli več sreče pri potovanju na lepše [:D].

5 komentarjev

Vesele praznike!

Jaz - Hm, razna voščenja in podobne zadeve mi niso nikoli šle dobro od rok. Pa vseeno: kaj lahko zaželim (v imenu celotnega Slo-Tech teama, ki sedaj veselo nabija igre na LAN partiju [;)]) najboljšim obiskovalcem na svetu? Nič drugega, kot tisto, kar si sami želite. Kot je enkrat povedala naša striparka ursula, so včasih lahko najboljše želje ravno najslabše... Torej, naj se vam v prihodnjem letu izpolni vse tisto, kar si sami želite. Vi že veste, kaj je za vas najboljše [:))]!Pa še nekaj: če bo Božiček to leto zamujal, ne bodite jezni na njega. Krivi so jeleni... [:P] (zahvala za sliko gre gospodu Povšetu)

0 komentarjev

Spreminjanje GSM logotipov

Jaz - alien-w in V.I.P. sta se skupaj potrudila in za dobrobit vseh nas napisala novi članek, oziroma dodala kar novo funkcijo celotnem Slo-Techu. Gre za zadnje čase zelo popularno zamenjevanje logotipov na mobilnikih in fanta sta se potrudila in za Slo-Techerje izdelala računalniške logotipe, ki jih ni za dobiti drugje. V zanimivem članku lahko izveste in dobite vse potrebno za inštalacijo novega logotipa, v meniju na levi strani pa boste opazili povezavo na galerijo logotipov, kjer potrebne slikice tudi dobite. Fanta obljubljata, da bosta galerijo redno vzrdževala, tako da jo pogosto preglejte. Morda bosta celo tako dobra, da vam bosta izdelala logotip po želji, le pisati jima morate!

2 komentarja