»

Winamp 5.06

Winamp - Pri Nullsoftu so, novicam o koncu razvoja njihovega glasbenega predvajalnika navkljub, izdali novo različico Winampa. Nova različica 5.06 potrjuje njihovo namero, da programa ne bodo več dopolnjevali, temveč samo še izpopolnjevali, saj ima različica le nekaj odpravljenih hroščev. Lepo, da tudi po koncu uradnega razvoja, še vedno skrbijo za uporabnike.

Novo različico lahko dobite tukaj.

35 komentarjev

Izšel popravljen Winamp 5.05

Winamp - Pred časom je bila odkrita varnostna luknja v preobleki predvajalnika glasbe, Winamp, ki bi lahko dopustila nalaganje zlih programov. Nullsoft je zadevo vzel resno in hitro izdal novo različico, ki uvaja sledeče novosti:
  • popravljeni hrošč;
  • popravek za filme prek DirectShow, ki so bili obrnjeni na glavo;
  • JFTE 0.96c;
  • vprašanje, ali ste res prepričani, pred prvim nalaganjem preobleke (skina).
Prenos je mogoč z domače strani.

7 komentarjev

Winamp 2.90 Beta

Slo-Tech - Vsi poznamo programček Winamp za predvajanje glasbenih datotek mp3. V lanskem letu je izšla njegova tretja reinkarnacija, ki pa je bila žal razdelila ljubitelje Winampa na dva tabora, eni so uporabljali verzijo 2, drugi pa trojko. Pri Nullsofu so očitno opazili, da imata hitrost in enostavnost stare izdaje veliko privržencev, tako da niso prenehali z razvojem. Tokrat nam ponujajo različico 2.90, ki pa je še v fazi testiranj (beta). Download tukaj.

13 komentarjev

Nova inačica Winampa

Winamp - Vem, da je že malo pozno, saj je novička stara že dva dni, ampak vseeno, za tiste, ki še niso bili obveščeni: izšel je novi Winamp, tokrat z zaporedno številko 2.78. Vunpotegnite si ga iz tega naslova, kjer izberete, katero od treh verzij želite. Sicer se pa vidi, zakaj Nullsoftovci vse počasneje izdajajo nove različice Winampa 2.xx - Intenzivno se namreč pripravlja Winamp 3. Trenutno je na beta2 fazi razvoja.

0 komentarjev

Novi Winamp

Winamp - Na voljo je nova inačica meni najljubšega programa za igranje MP3 ter drugih glasbenih datotek, Winampa. Verzija 2.74, kakor so jo zelo izvirno poimenovali avtorji, v bistvu ne ponuja veliko novega (popravljenih en kup hroščkov), ampak download vseeno priporočam. Klik! Če pa še niste slišali, Nullsoft že pospešeno pripravlja tretjo različico tega programa. Za dol-vleko je na voljo že alpha verzija, ki je pa ne priporočam. Zakaj? Ker je alpha. Samo toliko da veste, da se lahko pridružite razvijalcem ter iskalcem hroščev.

9 komentarjev