»

Samsung SyncMaster 172W

Envy News - Na EnvyNews so si pogledali Samsungov LCD zaslon -- SyncMaster 172W. Samsung je na področju LCD monitorjev eden izmed vodilnih proizvajalcev. Vidno področje zaslona znaša 17 palcev, njegov odzivni čas 25 ms. Ponaša se s svetilnostjo 450 cd/m2 ter kontrastom 400:1. Vidna kota merita 140° ter 110°, največja ločljivost pa 1280x768. V samem testu so ga označili za dober monitor, primarjali pa so ga tudi z nagrajenim Samsungovim SyncMaster 172T. ''W'' različica je že na tržišču, dobite pa jo lahko za 729 ameriških dolarjev. Več o njem si preberite tukaj.




2 komentarja

Samsung SyncMaster 151MP

Techware Labs - Na Techware Labs so si ogledali Samsungov LCD monitor, SyncMaster 151MP poimenovan. Stvarca ima zaslon z diagonalo 15", prikaže 1024*768 pik pri 85 Hz, zanimivo pa je tudi to, da si lahko omislite TV tuner, ki ga privijačite na zadnjo stran monitorja, priklopite anteno in voila! že imate televizijo, ki podpira tudi standard HDTV. Daljinec je ob tem seveda samoumneven[:D]. Test se nahaja tukaj.

0 komentarjev

Samsung SyncMaster 210T

BlueSmoke - Na strani Blue Smoke sem našel kratek test, oziroma bolje rečeno opis Samsungove pošasti SyncMaster 210T. Za tiste, ki ne veste kaj to je, to je LCD zaslon z vidno diagonalo 21,3 inča. Avtor je zaslon testiral na grafični kartici Geforce 2, kar pomoje ni ravno najboljša odločitev. Pri DVI povezavi so se pri Quakeu pojavile težave z utripajočim spodnjim delom zaslona, običajna analogna povezava pa se je obnesla dobro. Če se želite sliniti nad tem velikim LCD monitorjem z ločljivostjo 1600 x 1200 točk, odklikajte sem.

1 komentar

LCD monitorji @ Dan's Data

Dan's DATA - Danes nimam toliko časa, zato se bom malce skrajšal obseg svojih novic in se omejil le na najnujnejše. Prvi so na vrsti LCD zasloni na Dan's Data. Dan se je podal na test Acer FP581, Samsung SyncMaster 151MP in Samsung SyncMaster 560V, ter jih pregledal, kolikor pač zna. Sicer bi človek pričakoval, da se bo Dan podstopil malce večjega testa, ampak kdor z malimi stvarmi ni zadovoljen, večjega vreden ni ... Khm... No, vsekakor LCD zasloni pomenijo manjšo revolucijo na področju monitorjev, saj se ponašajo z zares izjemno sliko, poleg tega pa za malce višjo ceno še vedno vzbujajo status prestiža. Vendar prestiž in dostopnost gor ali dol, še vedno sem mnenja, da LCD zasloni niso primerni za kakšnega težkokategornega igričarja. Bi pa utegnili zanimati marsikaterega, ki po cele dneve presedi za računalnikom in piše v Wordu ;) .

0 komentarjev