»

Aiptek Pocket DV II digitalna kamera

Digitalna kamera

vir: Dan's DATA
Dan's DATA - Ima vaš sosed majhno digitalno kamero in se norčuje iz vas? Bi jo imeli tudi vi, pa nimate denarja? Potem rabite Aiptek Pocket DV! (Pokličite zdaj. [:D] ) Na Dan's Data so včeraj objavili test, v katerem so prišli do zaključka, da je kamera dokaj dobra, odlikujejo pa jo predvsem cena, mnoge funkcije in poceni pomnilnik (Compact Flash). Bo pa morala pojesti še kar precej tiskanih vezij, da bo zrasla do velikih sester, saj kvaliteta fotografij in posnetkov malce šepa, pa tudi vse funkcije niso tako uporabne kot...

7 komentarjev

Nedeljsko zatišje

Dan's DATA - Danes se pozna, da je nedelja, in da nima skoraj nobena od "klasičnih" strani dobrih (ali sploh) novic. V takšnih časih pride ponavadi prav moj tihi favorit, Dan's Data.

Tako sem našel dnevu primeren članek, ki se loti podlog za miško. Ne ravno pretresljiv in dih jemajoč opis ima kljub vsemu nekaj dobrih ugotovitev, in je ravno pravo nedeljsko branje.

Po moje se pa še vedno najbolje obnese optika in matt miza.

2 komentarja

Test Triplex Millennium Silver Ti4600

Dan's DATA - Pri Dan's Data so stestirali eno izmed GeForce 4 kartic, točneje model Ti4600 podjetja Triplex. V primerjavi z Leadtekovo GF 4 kartico (katere test si lahko preberete na naših straneh), ki ima hladilna rebra dejansko čez celotno površino kartice, so pri Triplexu naredili "custom" hladilnik in tako prikazali nekaj novega.

Prav tako se lahko pohvali z 2.8 ns ramom, kar jo naredi eno izmed bolj overclockarskih GF 4 kartic. Celoten test si lahko preberete tukaj.

4 komentarji

Test zvočnikov

Slo-Tech - Na Dan's Data so se spravili testirati zvočnike. Tako so spravili skupaj Altec Lansing Select 4100, Cambridge SoundWorks FPS1600, Creative Inspire Digital 5700 in Logitech Z-560, ter jih dodobra pretestirali in celo odprli, da bi nam pokazali, kaj se skriva v škatlah nizkotoncev. Izbrati najcenejše? Najlepše? Ali najboljše? Celoten test se nahaja tukaj. Dodatek by alien-w: Kmalu bo mini test zvočnikov tudi na Slo-Tech-u. Slinite se v pričakovanju.

1 komentar

Test poceni kamer

Dan's DATA - Preden grem na sestanek, ki ga imam čez slabe pol ure, še ena novica.
Na Dan's Data so testirali tri poceni digitalne kamere s ceno pod 100$. Sicer si lahko mislite, da za ta denar ne boste dobili veliko, imate samo delno prav. Res je, da so vse stoječe, ampak ponujajo pa veliko, s tem, da je ena izmed njih celo sposobna snemanja zvoka.
Če vas zanimajo podrobnosti, jih najdete tukaj.

1 komentar

Izboljšan LeadTekov GeForce 2 GTS 64 Mb

Target PC - Izboljšan v tem, da je na njem 64 MB 5.5 ns DDR RAM - a, kar pripomore k večjim hitrostim le - tega in posledično tudi višji hitrosti renderiranja, saj je pomnilnik ozko grlo današnjih grafičnih pospeševalcev. Na kartici so še tri LED diode, ki pokažejo, kdaj je kartica vključena, če je zaznala kako napako in če dela v AGP 4x načinu, na njej pa je še orenk hladilnik z ventilatorjem. Lepo. Celoten test si lahko preberete tukaj.

0 komentarjev