»

Yamaha CRW-F1 44/24/44

Review Makers - Tale Yamaha se bo (upam) kmalu znašla tudi v mojih rokah, da bom napisal en test še za vas. Se spomnite, ko smo govorili, da bo naslednji Yamahin pekač lahko risal slike na spodnjo stran CD-Rja? No, ta pečka je prišla na police trgovin sicer že kar nekaj časa nazaj, toda izgleda, da so prišli končno tudi v roke piscev testov. Test na Reviewmakers.com si oglejte tule, več o tem pekaču pa kmalu...

1 komentar

Funkcije v forumu

Slo-Tech - Kar nekaj časa nazaj se je nekdo spomnil, da bi bilo mogoče dobro, če bi bilo možno vklopiti obveščanje o odgovorih tudi brez odgovarjanja v temi. Sedaj si to čudo lahko tudi ogledate (ikonice v zgornji vrstici).

13 komentarjev

Modifikacija trdega diska

Slashdot - Ob vseh modifikacija ohišij in dodajanju prozornih ploskev se je nekdo lotil tudi modifikacije diska. Na kratko: avtor modifikacje je disku (Caviar 31200) odstranil vrhnjo ploskev in jo nadomestil z pleksijem... Najbolje, da si to čudo ogledate sami: Hard Drive Mod (zna trajati kar nekaj časa preden se vse slikice naložijo)

8 komentarjev

Dva BOrba na grafični

RipNet - Heh, po pravici povedano sem že dalj časa pričakoval, da se bo nekdo spomnil na grafikuljo pripopati dva Blue Orba, vse skupaj poslikati, in poskušati prodati OC javnosti kot zadnji dosežek modificiranja . No, končno so se zganili fantje pri RipNetu in se spravili nad ubogo GeForce2 GTS kartico, ter ji napopali po enega Blue Orba na vsako stran procesorja. Moram priznati, da kartica izgleda res vesoljsko, dejanska uporabnost takšne modifikacije pa je, vsaj po moje, vprašljiva. Slikice si oglejte tukaj (ker jih jaz ne morem uploadat na Slo-Tech - reinštalacija sistema).

1 komentar