»

Vodič navijanja nVidiinih kartic

Tweak Town - Na TweakTown-u so napisali dokaj podroben vodič za začetnike v navijanju nVidiinih grafičnih čudes, ki vam bo razjasnil vse mogoče probleme in vam pomagal doseči veliko več s svojo kartuljo.
Dotaknejo se nastavitev v BIOSu, navijanju preko CoolBitsov ter NVMaxa, opišejo mogoče probleme ter vam svetujejo primerno hlajenje. Za vse, ki se iz neznanega razloga bojite overkloka vaše nVidie, si oglejte tale članek in verjemite, da se vam izplača!

0 komentarjev

nVidia BIOS Editor

Slo-Tech - Na The Guru of 3D si lahko vunpotegnete zelo upraben programčič, če imate v lasti kako od nVidiinih kartic ter jo hočete naviti, a vam je ideja raznih tweak programov za grafične kartice odvratna. nVidia BIOS Editor zna biti softver, ki vam bo tegobe takega kalibra odpravil, saj lahko s tem programom dobesedno bit po bit šarimo po BIOSu naše grafične kartice. Da pa nam ne bi bilo treba dekodirati informacij, shranjenih tja, program omogoča upravljanje prek uporabniškega vmesnika, ki je zelo uporaben, saj lahko nastavljamo prav vse nastavitve, ki so v BIOSu shranjene. Bi želeli, da vam ob zagonu računala grafična izpiše "Slo-Tech Geforce3 Ti500"?

4 komentarji

nVidiinih koliko?

3DGPU - Vas je že kdaj prešinilo vprašanje, koliko različnih procesorjev za obdelavo slike je spesnila nVidia? Ja, otroci, vse se je začelo daaaavnega leta 1995, ko je nVidia izdala čipovje NV1... Čakajte... Pa kaj vam to govorim? Oglejte si tabelo, če vas zanima... Zdržal sem do Geforcea 256 DDR, potem je postalo že dolgčas.

0 komentarjev