»

Klepetalnik

Slo-Tech - Sodelovanje v forumih lahko požre ogromno časa. Nekdo se je spomnil, da bi naredil en bolj uporaben vmesnik za slovenske forume. Program Klepetalnik lahko ponuja za branje in pisanje v slovenske forume vmesnik podoben outlook expressu. Zanimivo je, da stvar prihaja iz slovenskega anarhističnega portala Ruleless.com in, da je v slovenščini.
Če je verjeti opisu, zaenkrat deluje s Siolom, Mobisuxom in drogartom... avtor pravi, da je odprt za predloge, tako, da bi mogoče po nekaj prošnjah dodal še slo-tech...

Update: Sem preizkusil. Opisu je za verjet, stvar pa deluje tudi v Linuxu pod Wineom!!

9 komentarjev

Vodič pri nakupu DVD komponente

TechTV - Ker opažam, da se po slovenskih forumih zadnje čase kar precej pojavlja vprašanje, kateri DVD pogon ali komponento se splača kupiti, vam priporočam naslednje strani, kjer pa se niso preveč poglobili v opis in ga s tem naredili prijaznega do vsakega uporabnika. Za kakšno resno pomoč pri izbiri DVD komponent, pa odsurfajte na Audioreview.com, kjer komponente opisujejo kar kupci sami. Tako nekako bolj točno veste, kaj lahko pričakujete.

0 komentarjev

Speedcorp DSL tuning utility!

uebertakten.de - Za vse lastnike DSL modemov. Speedcorp je na trg poslal freeware program SpeedCorp 9x Enhancer, ki naj bi poskrbel za tiste dodatne bajte pri DL. Sama inštalacija naj ne bi bila problem vendar iz varnostnih razlogov pripoočajo, da si prej naredite varnostno kopijo svojega registra. Za vse, ki bi hoteli program preizkusit ga dobite tukaj : SpeedCorp 9x Enhancer. Za vsa vprašanja in informacije glede programa pa odsurfajte na njihovo domačo stran Speedcorp.net.

3 komentarji