»

Rahlo primanjkanje novic

Slo-Tech - Bralci, žal nam je, ampak vsi, ki pišemo novice, smo še vedno v nekem teku izobraževalnega procesa v srednji šoli. Ker se sedaj bližajo počitnice pred maturitetnim esejem, vas prosim, da potrpite, saj novic ne bo tako zelo mnogo. Primož, DrSergioDJ, Slaine, LordNinja ter jaz opravljamo maturo, ostali morajo pa izdelati letnik kar čimbolj uspešno. A boste prežvel, ane da boste? [:D]

7 komentarjev

DrSergioDJ na udaru

Slo-Tech - Naš lokalni DVD-opisovalni guru je dobil v roke film, ki ga trenutno lahko gledate v kinematografih. Legally Blonde, DVD regije ena (hehe, kaj bi mi brez tega), na katerem je film, ki postavi v aktualo zgodbo o blondinki, vešči oblačenja, ki uspe kot študentka na Harvardu. Že slišano? Mogoče. Ampak vseeno zanimivo gledanje.

1 komentar

Operacija mečarica

Slo-Tech - DrSergioDJ si je ogledal film Swordfish ter spisal recenzijo. Zanimiv film z zanimivimi igralci (saj veste koga imam v mislih ). Vreden meta uča! Producent filma je Joel Silver, ki je bil prisoten tudi pri Matrici. Matrica pa vam je bila všeč, kajne?

3 komentarji

Final Fantasy

Slo-Tech - DrSergioDJ se je spet potrudil in opisal eno od, če ne najbolj tehnično dovršeno risanko sploh. Final Fantasy ali, po slovensko, Poslednje sanje, je animirana risanka, ki na čase spominja na pravi snemani film, vsaj po realističnosti animacije. Sicer jaz mislim, da vsebinsko malo šepa, ampak hej, kdo bo oporekal recenziji ?

0 komentarjev

Ne boste verjeli...

Slo-Tech - DrSergioDJ je resnično padel v naval pridnosti. Tako je danes na vrsti film Space Cowboys, Clint Eastwoodovo stvarino, v kateri on igra tudi glavno vlogo. Komentirajte. To je ukaz . Če se pa že dotikam te teme - vaše komentiranje malih srebrnih zverin je očitno upadlo, saj je komentarjev na film le še za peščico. Vam niso všeč recenzije ali bi hoteli bolj "atraktivne ter aktualne" filme? Anketa vabi.

5 komentarjev