»

RedHat ES 3.0 vs. SuSE Server 8.0

PC Linux Online - Čedalje več je govora o Linuxu kot namiznem operacijskem sistemu, vendar pa je njegova najpomembnejša vloga, ki jo trenutno igra, strežniška. Po večini raziskav tretjina vseh svetovnih strežnikov uporablja Linuxa, znano pa je, da je najpogostejša izbira med spletnimi in poštnimi strežniki. In katero distribucijo uporabiti za strežnik? Za pomoč preberite članek na DevX.com, kjer so si ugledali RedHat Enterprise Server 3.0 in SuSE Server 8.0.

Seveda pa nikar ne pozabite, da obstajajo tudi nekomercialne distribucije.

0 komentarjev

Be-em-veji s hrošči?

ZDNet - BMW bo prizvajal tudi linijo nove serije 7, ki bo imela vgrajene Windows CE. Omenjeni sistem je pravzaprav le del Siemens VDO Automotive AG sistema, ki voznikom omogoča, da pregledajo svoj koledarček, vrednosti delnic in uporabljajo govorne ukaze. S tem sistemom bo lahko voznik tudi dostopal in nastavljal marsikatere funkcije avta (UPAM, da ne bo kot pri desktop verziji, kjer na koncu Windowsi "pametno" ugotovijo, da tvoje nastavitve niso OK in sami nastimajo šiš-kebap :))). No, zdaj vsaj vem, zakaj lahko na cesti vidimo, da nekateri čisto nemogoče vozijo - krivi so...

2 komentarja

Windows RG

Insane Hardware - Nekateri pač ne marajo Windowsov, pa naj bodo to 98, Me, 2000, NT ali XP. In tako so nastali novi Windowsi, Windows RG. RG pomeni Realy Good edition. Poglejte si to stran in se nasmejte. Meni je še posebno všeč Help

Dodatek k novici, 18. 12. 2001, 23:33
Nikar ne obupajte nad Windowsi RG in preizkusite vse funkcije. Po dolgotrajni uporabi se boste nalezli kroničnega smeha in postali boste odvisni od Windowsov RG. Kljub visoki stopnji odvisnosti nikar ne pozabite zaustaviti sistema in ob zaustavljanju le-tega ne obupajte.

12 komentarjev

Dodatek k razpisu

Slo-Tech - Na bannerju ne želimo imeti napisa "Slovenska Hardware in Overclocking scena". Izmislite si kaj novega. Stavek vsekakor ne sme vsebovati besede "scena".

Dodatek k novici by Sergio, 12:13: Dva slogana, ki sta se za Slo-Tech že prijela, sta "Spreminjamo pravila" ali pa "Raziskujmo drobovje računalnikov!". Lahko uporabite katero od zgornjih iztočnic, če pa mislite, da imate v mislih boljšo, izvolite in predstavite lastno idejo.

11 komentarjev

Čestitka

Slo-Tech - Na ta dan, 19.4.2001, praznuje naš zdaj že dodobra uveljavljeni pisun Pretorijanec svoj petnajsti rojstni dan. Hvala tistemu tam zgoraj, da nam ga je poslal, saj take zagnanosti nima dosti ljudi (poleg nas vseh adminov, seveda ). Torej, vsi v en glas: VSE NAJBOLJŠE!

Dodatek k novici, 16:13: Pretorijanec je hotel danes cel večer pisati novice, vsaj tako mi je povedal Primož. Tej izjavi skladno sta ga Primož ter Mate nagnala žurat. Torej, danes nič več novic od Pretorijanca. Zasluži si.

22 komentarjev