»

Winamp3 Final Build 488

Winamp - Pa smo ga končno dočakali - Winamp 3! Winamp je tokrat pridobil na uporabnosti in funkcijah. Z njim si namreč lahko ogledujete tudi video datoteke (upajmo, da bo narejen kakšen "Plug-In" za podnapise[:\\] ), seznami predvajanja so sedaj narejeni bolj pregledno, dodano je okno "Thinger", kjer se nahajajo bližnjice do nekaterih funkcij in tako dalje. "Nova" je tudi funkcija Crossfade oziroma gladki prehodi med skladbami.

Nullsoft trdi, da je program napisan popolnoma na novo z namenom, da bi čimbolj zadovoljil uporabnika. No upajmo, da bodo v prihodnosti dodali še nekaj uporabnih funkcij iz serije 2.xx (npr. funkcijo Jump - namesto tega je tu sedaj Select, ki ima podobno namembnost).
Sicer pa je novi Winamp strojno malo bolj zahteven, kar bodo občutili lastniki slabših računal[:)]. Dobite ga tukaj.

PS by alien-w: Izgleda da je Winamp res najbolj priljubljen programčič, ker je poslal novico tudi LordGreg.

14 komentarjev

Novi Winzip

Winzip - Sicer je novica stara že nekaj dni, a vseeno. Izžla je nova različica programa za arhiviranje in dearhiviranje domala vseh znanih formatov. Winzip 8.1 lahko vunpotegnete iz tega naslova. Program ima nekaj funkcionalnih novosti (deljenje arhivov, razširjanje v pogosto odprte mape,...) kot tudi vizualnih novosti (razširljiva pogovorna okna, popolna skladnost z Windows XP, Tray ikona). Ja, čas je za nadgradnjo .

0 komentarjev

Nova inačica Winampa

Winamp - Vem, da je že malo pozno, saj je novička stara že dva dni, ampak vseeno, za tiste, ki še niso bili obveščeni: izšel je novi Winamp, tokrat z zaporedno številko 2.78. Vunpotegnite si ga iz tega naslova, kjer izberete, katero od treh verzij želite. Sicer se pa vidi, zakaj Nullsoftovci vse počasneje izdajajo nove različice Winampa 2.xx - Intenzivno se namreč pripravlja Winamp 3. Trenutno je na beta2 fazi razvoja.

0 komentarjev

Winamp 3 beta

Winamp - Podjetje Nullsoft, poznano po najbolj razširjenem predvajalniku datotek MP3, je izdalo beta različico Winampa 3. Ne bojte se, Winamp 3 je zelo podoben svojemu mlajšemu bratcu, Winampu 2, ima pa kar nekaj novih možnosti, kot je "Cross fade", ki naredi lep prehod iz ene v drugo pesem. Upam, da je beta verzija manj hroščata kot alpha in da bo Nullsoft kmalu izdal tudi uradno verzijo Winampa 3. Dol-vleka.

10 komentarjev