»

Operacija mečarica

Slo-Tech - DrSergioDJ si je ogledal film Swordfish ter spisal recenzijo. Zanimiv film z zanimivimi igralci (saj veste koga imam v mislih ). Vreden meta uča! Producent filma je Joel Silver, ki je bil prisoten tudi pri Matrici. Matrica pa vam je bila všeč, kajne?

3 komentarji

Nov DVD

Slo-Tech - Naspidiranost je narekovala, da sta se danes na tapeti znašli dve novi zadevi. Druga je - kajpak - nova recenzija filma. DrSergioDJ se za ta teden poslavlja, saj namerava izkoristiti počitnice do maksimuma, zato se ne nadejajte recenzij v prihodnjih sedmih dneh. Je pa zato recenzija filma Proof of Life toliko bolj voljna vaše pozornosti in komentarja.

2 komentarja

Še en nov DVD

Slo-Tech - DrSergioDJ nadaljuje s svojim pohodom in opisovanjem filmov regije 2 (Kos Računalniki, trgovina, ki nam material posoja, je bila pred časom prijavljena, da posoja filme regije ena, kar je prepovedano. Posledica? Racija v trgovini ter odtujitev vseh filmov prve regije). Virtuosity je film, posnet davnega leta 1995, v katerem izmed bolj znanih ljudi igrata Denzel Washington ter Russel Crowe. Film v nekaterih aspektih spominja na predhodnico Matrice. Je film gledljiv? Beri! Še nagradni natečaj: Kdor mi na mail prvi pošlje slovenski prevod naslova filma, dobi piškot .

6 komentarjev

Nov DVD

Slo-Tech - Kot vidite, danes nimamo časa... Čisto vsi imamo naslednji dan pomemben test, zato smo se zabubili pred knjige ter vzeli naše šolsko delo resno (heh ). Ampak vseeno, DrSergioDJ se je potrudil in nam spisal še eno recenzijo filma. Na žalost zadnjo do naslednjega meseca, ker ima tudi on grmado šolskega dela. Charlie's Angels je, po njegovih besedah, chick fight movie, ki ima potencial za uspešnico z nekaterimi elementi. Katerimi? Preberite si sami . Vi uživajte, jaz pa nazaj k pisanju testa Kyra... ups... k šolskem delu .

15 komentarjev

DVD sekcija

Jaz - To je presenečenje, o katerem sem vam govoril. S pigeonom smo se menili in domenili za testiranje DVD filmov. Tako od sedaj naprej vidite v levem meniju sekcijo DVD recenzije, ki ji bo kmalu sledil še Seznam vseh filmov (trenutno sta dva filma opisana, ta funkcija se bo pojavila pri petih filmih). Na desni imate tudi povezavo na zadnje recenzirane filme. Trenutno sta to Up Close & Personal (Zelo Osebno) ter The Cell (Celica). Ker je to šele začetek, bodo notri sigurno kakšne začetniške napake. Odpustite nam, smo samo ljudje. Filme pa v recenzijo daje podjetje Kos Računalniki. V prihodnosti nas torej čaka poleg kvalitetnih novic še grma opisanih filmov na DVD. A smo carji al smo carji?

12 komentarjev