»

Nov članek: Test mišk

Slo-Tech - Je že res, da jih večinoma ne maramo in da so enim ljubke, drugim se gabijo. Spet tretjim smrdijo, četrti pa pravijo, da imajo prijeten vonj. Gotovo jih ni pametno nenadzorovano puščati v stanovanju, a za računalnik jih vendarle potrebujumo. Vsaj navadni smrtniki. je spisal članek s primerjavo miši, na srečo ne tistih ogabnih in smrdečih, pač pa v-rokah-držečih. Prijetno branje vam želimo!

108 komentarjev

Nov članek - kištica, utišaj se!

Rezanje drugič

Slo-Tech - Posedovanje vse bolj zmogljivega računalnika že nekaj časa postaja breme ne samo za denarnico, ampak tudi za ušesa. Hitre komponente, ki so v te sisteme vgrajene, oddajajo vse več toplotne energije, ki jo je treba tudi odvesti, zaradi česar pa računalniki postajajo tudi vse glasnejši.

Da pa naša ušesa niso nujno obsojena na polifonijo frekvenc, se je prepričal Marjan, ki je svoj sistem zvočno izoliral in hkrati polepšal. Postopek je tudi poslikal, opremil z razlago in nastal je nov članek. Prijetno branje! V forumu pa že poteka debata o članku, tako da se ji le pridružite.

17 komentarjev

Slo-Tech Pywo é Wyno '03

Slo-Tech - Pozor pozor, vrli uporabniki inu uporabnica Slo-Techa! V četrtek, 21.8.2003, ob 20:00, se bo zgodilo. Vsi, ki imate tisti dan kakšno urico ali dve časa, se nam pridružite v ljubljanski pivnici Kratochwill v BTCju, saj se mislimo dobiti na sproščujoči pijači, reči nekaj lepih besed, kaj popiti in pojesti, in tako dalje. Hladna orožja so prepovedana [:D]. Na voljo vam bomo za vsa morebitna vprašanja glede Slo-Techa, na mestu samem pa boste lahko tudi kupili Slo-Techovo majčko (ženske za punčke pa moške za fantke) in Slo-Techovo distribucijo Linuxa.

Se vidimo v četrtek, v ljubljanskem Kratochwillu v BTCju, ob osmi uri zvečer!

18 komentarjev

Nov članek

Slo-Tech - Ker našim bralcem (hvala bogu) idej za nove modifikacije nikoli ne zmanjka, je tokrat Marjan napisal, kako je namestil na računalnik sprednjo stranico iz češnjevega lesa. Zelo zanimivo, z veliko fotografskega materiala. Branje obvezno! To me spomni - če ima kdorkoli kakršnokoli idejo za modifikacijo, ki je zanimiva in že bila izvedena ter dokumentirana, naj, ako mu je želja, napiše članek. Prispevke naših bralcev vedno radi objavljamo.

8 komentarjev

Juhuhu, nov članek

Slo-Tech - Mah, saj veste, med počitnicami vedno radi zaspimo na lastnih lovorikah. Zatorej je danes že sreda, skoraj četrtek, mi pa še nič novega na stran. No, na tej strani si lahko za relaksacijsko branje preberete poročilo s Slo-Techove postojanke na prireditvi Infos dva tisoč in ena. Prijetno branje, za jutri pa nekaj bolj resnega.

8 komentarjev

Slo-Tech na prireditvi Infos 2001

Slo-Tech - To je bilo povedano že včeraj, a nam je zagodel strežnik in novica je hipoma postala stara skoraj en dan. Torej: Slo-Tech, vaša najljubša stran, ki se ukvarja s hardwareom in navijanjem, bo imela svojo lastno postojanko na prireditvi Infos v Cankarjevem Domu, začenši v ponedeljek, 22.10.2001. Ker smo tudi zelo radodarni in sploh veseli, da bomo prisostvovali tem dogodku, bomo zastonj razdelili tudi deset kart za vstop na Infos. Na tem naslovu najdete vse podrobnosti glede naše udeležbe, kot tudi nagradne igre. Prisotnost na našem štantu obvezna .

8 komentarjev