»

Nova recenzija

Slo-Tech - DrSergioDJ se je ponovno izkazal in spisal novo recenzijo. Tokrat si je ogledal film z naslovom America's Sweethearts (Ameriška ljubljenca), ki se ponaša z mnogimi že uveljavljenimi igralci, a samo ti očitno niso dovolj, da bi si film prislužil odlično oceno. Zahtevana je pač vsestranskost. Komentirajte!

0 komentarjev

Nova recenzija

Slo-Tech - Pa smo jo dočakali, novo recenzijo namreč. DrSergioDJ si je tokrat za vas ogledal nadaljevanje Taxija, francosko komedijo z naslovom Taxi2. Film, kot pravi, ne poskuša biti nekaj fenomenalnega, temveč vam le polepšati kak večer, ki ste ga nameravali prebiti pred televizijskim oziroma računalniškim zaslonom. Film si je, po mnenju našega predragega ([;)]) recenzista, prislužil oceno sedem. Se strinjate? Brž klikat!

9 komentarjev

Nova recenzija

Slo-Tech - Tokrat filma nista opisala DrSergioDJ ali Slaine, temveč je debitirala nova recenzentka, sfinga15 (ki ni stara 15, ne, ni, pokvarjenec! [:D]). Kakorkoli - Ajda je opisala film The Piano, Klavir, ljubezensko dramo, ki je leta 1993 pobrala Schindlerjevemu seznamu tiste nagrade, ki jih je pač lahko, saj sta bila filma en drugemu zelo bok ob boku. Klik!

2 komentarja

BlakcICE na tapeti

The Register - Le nekaj dni po tem, ko je podjetje ISS blatilo konkurenčni (open source) izdelek oz. opozarjalo na lukjno, pa se je na tapeti znašel sam: izdelki serije BlackIce (požarni zidovi) so ranljivi na posebej prirejene ICMP paketke ('ping'), ki lahko program sesujejo ali pa izvedejo poljubno kodo -- med drugim lahko recimo odpre vrata za kakega trojanca. Če si lastite katerega od njihovih izdelkov, pa brž sem.

0 komentarjev

Nov DVD

Slo-Tech - Naspidiranost je narekovala, da sta se danes na tapeti znašli dve novi zadevi. Druga je - kajpak - nova recenzija filma. DrSergioDJ se za ta teden poslavlja, saj namerava izkoristiti počitnice do maksimuma, zato se ne nadejajte recenzij v prihodnjih sedmih dneh. Je pa zato recenzija filma Proof of Life toliko bolj voljna vaše pozornosti in komentarja.

2 komentarja

Šepetati konjem

Slo-Tech - Kot vidite, odkar imamo v ekipi DrSergioDJa, recenzije kar prihajajo in prihajajo. In prav je tako! Tokrat se je lotil opisati malo starejši film The Horse Whisperer, slovensko Šepetati konjem. Kako se je naš športnik lotil tega skoraj 3 ure dolgega romantičnega filma, polnega dramatičnih preobratov, si preberite tule. Pa prijetno branje.

7 komentarjev