»

Dobrote Win2k SP2

2CPU - Kakor smo bili skeptični do novega seta popravkov, ki ga je Microsoft izdal pred dobrim tednom, lahko začenjamo priznavati, da se je Microsoft kar potrudil ter vnesel nekaj lepih funkcij ter podpore različnim izdelkom, ki so do sedaj rabili poseben set gonilnikov. O čem govorim, porečete? 2cpujevcem je že dosti igranja z različnimi inačicami VIInih gonilnikov 4in1, ker se jim zdi, da to izgleda že bolj kot ruska ruleta, kot pa namestitev gonilnikov za čipovje. Zasledili so tudi, da naj bi se v Service Packu 2 zasledili tudi gonilniki za dotična čipovja. Nič več nameščanja 4in1? Mogoče. Poglejte si to stran ter se začnite sliniti, saj je od danes naprej nameščanje 4in1 gonilnikov brezpredmetno! Windows 2000 SP2 imajo namreč popolnoma enake sposobnosti, če ne še boljše od VIInih gonilnikov. Veselje, sreča...

2 komentarja

Novi VIA 4in1 gonilniki

Jaz - Huh, ob zadnji izdaji VIAinih 4in1 gonilnikov sem pripomnil, da počasi postajajo podobni Nvidii in njihovim tedenskim Detonator goilnikov, toda sedaj se bom raje ugriznil v jezik. Namreč vse kaže na to, da so jih celo prehiteli . Yup, na voljo je nova različica 4in1 gonilnikov, 4.28 BETA (s tem, da sta 4.26 in 4.27 tudi v BETI). Po informacijah, ki sem jih dobil, vsebujejo gonilniki novo .cat datoteko za inštalacijo AGP (ne pa tudi novega AGP gonilnika!) ter INF nadgradnjo, ki dodaja podporo za nekaj novih čipovij (Pro266, KT266, PX266...). Priskrbite si jih lahko tukaj! Thnx, miso!

0 komentarjev

VIA gonilniki na enem mestu

VIA Hardware - Na VIAHardware strani so opravili res dobro delo in zbrali vse gonilnike za VIAine produkte v eni veliki bazi. Če torej iščete najnovejše (ali pa starejše...) 4in1 gonilnike, ali pa kakšne stare zvočne gonilnike, se le odpravite sem. Sicer je res, da so vsi najnovejši gonilniki na voljo na VIAini domači strani, toda v tej bazi boste našli tudi stare različice in neuradne izdaje...

0 komentarjev

Novi VIA 4in1 gonilniki

VIA Hardware - Očitno Nvidia ni edini proizvajalec, katerega "neuradne" različice gonilnikov se "slučajno" pojavljajo na internetu. Od danes so namreč na voljo tudi neuradni VIA 4in1 gonilniki, različica 4.26. Če so dobri ali ne bomo lahko presodili šele čez nekaj časa, čeprav tipi pri VIA Hardware zatrjujejo, da je predvsem diskovni gonilnik precej izboljšan. Če se vam zdi vredno poizkusiti, jih najdete tukaj.

0 komentarjev

Primerjava VIA 4in1 gonilnikov

VIA Hardware - VIA tudi kar pogosto izdaja nove različice svojih 4in1 gonilnikov (sicer se ne more primerjati s kakšno Nvidio, toda vseeno [:D]), vprašanje je le, ali se izplača nadgrajevati. Ravno to so se vprašali na VIAHardware in primerjali različne verzije teh gonilnikov. Ugotovili so, da novi 4in1 4.25 gonilniki ne prinašajo pohitritev, toda po moje se nadgradnja vseeno izplača. Preberite sami in se odločite.

0 komentarjev

Novi VIA 4in1 gonilniki

VIA - Danes je očitno dan za nove gonilnike, saj se je zganila tudi VIA. Izdali so novo različico svojih 4in1 gonilnikov, 4.25. Zaenkrat še ni znano, kako se zadeve obnesejo, toda do zdaj so vse nove verzije prinašale samo dodatno hitrost in izboljšave, tako da, vsaj po moje, ni razloga za skrb. Najbolje bo, če si kar takoj nadgradite svoje VIA matične plošče. Gonilnike dobite tukaj.

1 komentar