»

Nova anketa: koliko mora biti cena za SSD še nižja, da boste opravili nakup?

Slo-Tech - Tokrat tiste, ki še nimate SSD-ja sprašujemo, na koliko mora pasti cena za 1 TB, da ga boste kupili. Na forumu se znova in znova pojavlja argument cene za 1 TB, npr. "ko bo cena ta 1 TB xy evrov", ga kupim.

Najnižje cene SSD se danes sučejo med 0,3 in 0,4 za GB, za 1 TB je treba torej odšteti vsaj 340 evrov. Cene za 1 TB klasičnega diska se prično pri okrog 45 evrov.

126 komentarjev

Nova anketa: Slo-Tech majice

Slo-Tech - Na forumu je oživela tema o Slo-Tech majicah. Nekateri ste s takšnim žarom izrazili željo po lastništvu in uporabi majice, da smo v ta namen pripravili novo anketo.

Slo-tech majica spredaj

Slo-Tech majica zadaj

Slo-Tech majica v naročju



Če bi se izkazalo, da je interesentov dovolj, bi bila cena majice 10 evrov, dodati je treba še poštnino. Na voljo bi bili modeli od S do XL.

O kakšnih majicah je govora, je prikazano spodaj.

98 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech -
Letos pričakujem:
1 TB SSD diske27%
(196)
prihod vesoljcev17%
(126)
kolaps svetovnih sil17%
(124)
duke nukem forever16%
(116)
super hrčke15%
(109)
uploadanje 9%
(64)
Skupaj glasov: 735


Po preroški napovedi 1 TB SSD je čas za novo anketo.

12 komentarjev

Nova anketa: Barcamp

Slo-Tech - Po tem, ko smo vas nazadnje spraševali o vaši zainteresiranosti za zaposlitvene oglase in se je vaše pozitivno mnenje že vzelo na znanje, vas tokrat sprašujemo, če bi se udeležili ali celo sodelovali pri dogodku, kot je Barcamp.

Na Slo-Techu bi želel videti zaposlitvene oglase?
da58%
(551)
ne22%
(208)
morda20%
(195)
Skupaj glasov: 954


Barcamp je NE-konferenca, katerega namen je, da namesto stroge korporativne narave mednarodnih konferenc spodbuja sodelovanje vseh udeležencev. Takšna narava konference ima zelo zanimive posledice.

Če vam lahko običajni organizatorji zagotovijo vsaj nekaj visoko kvalitetnih predavateljev (in temu primerno visoke cene, ki se lahko gibljejo v rangu tri do pet tisoč evrov), vam pri Barcampu nihče ne zagotavlja, da boste poslušali svetovno priznane predavatelje. Tako boste sicer na običajnem Barcamp dogodku spoznali ljudi iz svoje skupnosti, a kaj verjetno je, da boste na bolje obiskanih Barcamp dogodkih v Londonu, San Franciscu ali New Yorku srečali zelo...

0 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech -
Kakšne vrste računalniški monitor posedujete?
Katodnika - CRT.69%
(715)
Tistega "ta tankega" - LCD.30%
(304)
Televizija, projektor ali kaj tretjega.1%
(11)
Skupaj glasov: 1030

Vidim, da se počasi zasloni LCD prebijajo na omizja in to je samo pohvalno. Če ne samo zaradi naših očk, pa vsaj zato, da bodo cene še bolj padle. [:D] Tokrat pa Karla zanima, kakšne zvočniške sisteme posedujete ob vašem računalu.

34 komentarjev