»

Forum

Slo-Tech - Glede na veliko pomanjkanje moderatorjev v forumu, sva se s Sergejem odločila poskusiti nekaj novega.
Vsak, ki želi postati moderator oz. želi koga predlagati za to mesto, naj to sporoči na razpis@slo-tech.com. Uporabniki, ki so bili kadarkoli kaznovani s kakršnim koli nazivom, ne morejo postati moderatorji.

Naslednjo soboto bomo v primeru, da se bo nabralo več kot 5 kandidatov, objavili seznam kandidatov ter prošnjo, da napišejo krajše besedilo, kako si predstavljajo moderiranje oddelkov. Potem pa bomo videli.

Iščejo se novi (dodatni) moderatorji za vse oddelke.

35 komentarjev

Spremembe

Slo-Tech - Na forumu se je zgodila manjša sprememba. Po novem vas prosimo, če lahko vaša elektronska sporočila v zvezi s forumom pošiljate na naslednje naslove:

13 komentarjev

Novice

Slo-Tech - Zaradi vsesplošnega pomanjkanja novic (ob naših dveh pisunih in nekaj lenih adminih), smo se odločili, da ponovno objavimo razpis za pisce novic. Vsi ki se želite postati "pisuni" pošljite prijavo na hocembitpisun@slo-tech.com in pričnite pošiljati novice na nabiralnik@slo-tech.com (ne povzetka, ne linka, temveč celotno novico skupaj z virom, kot bi jo objavili na strani). Kmalu zatem bomo med vami "izbrali" najboljše, ki bodo dobili možnost neposrednega objavljanja novic.

4 komentarji

Razpis

Slo-Tech - Iščejo se lokalni nazivi za vse dele foruma, kjer lokalnih nazivov še ni. Uporabljene ideje bodo nagrajene z nazivom (1 naziv / 1 oddelek foruma). Kot popolna vloga se šteje email na primoz@slo-tech.com, ki vsebuje 15 nazivov za EN oddelek. Torej morate v svojem predlogu napisati VSE nazive (15) za določen oddelek, če želite sodelovati.

4 komentarji