»

Jaz kot Jedi bom živel, bom letel na zvezde in ponoči svoj meč vrtel...

The Age - Heh, izgleda, da sem danes ravno v pravi volji za obračanje besed naših kantavtorjev [:D]. Okej, resno: Še pomnite, ko so nekateri uporniški Avstralci, ki so hoteli izraziti svoje nestrinjanje s spraševanjem po lastni veroizpovedi, izrazili svoje verovanje kot Jedi Knighti oziroma Jedi vitezi, nam tako dobro znani iz Vojne Zvezd? No, le-teh naj bi se po neuradnih podatkih v Avstraliji nabralo za prevelik odstotek, da bi ga lahko uradniki kar zanemarili, a se je vseeno zgodilo to, kar so nekateri na tem forumu tudi napovedovali: Vsi, ki so izrazili svoje versko prepričanje kot Jedi Knight, so pristali v košu "nečitljivo vpisan podatek". Klik!

0 komentarjev

Diskete pa, pa...

Slo-Tech - Novico poslal Koci. Torej, hvala Koci!

Po neuradnih podatkih naj bi Intel prenehal podpirati 3.5 inčne disketne enote ter serijski in PS/2 priključek, podobno pa pričakuje tudi od drugih proizvajalcev elektronike. Po neuradnih podatkih naj bi se to zgodilo naslednje leto. Vzporedni vmesnik zaenkrat še naj ne bi bil na listi za "odstrel". Računalniki naj bi torej v prihodnje vsebovali FireWire in USB priključke. Diskete naj bi ostale v uporabi samo še v poslovnih računalnikih. Apple je že pred tremi leti v svoje izdelke prenehal vgrajevati disktne enote brez kakšnih večjih težav s strani uporabnikov.

1 komentar

Detonatorji 4 v ponedeljek?

Guru 3D - Včeraj je nVidia za pol ure na svoji strani objavila te Detonatorje:
Windows 2000 Driver (v21.80)
Self Extracting Installer
Release Date: 9/10/2001
MB | Version 21.80
Non-WHQL Certified
Šlo je najbrž za pomoto, ker so tam stali le pol ure. V resnici naj bi nVidia Detonatorje 4 izdala v ponedeljek. Po neuradnih podatkih naj bi Detonatorji 4 iz GeForce3-jev izvlekli od 25 do 35 odstotkov boljše performanse! Še mimogrede: v začetku naslednjega tedna lahko pričakujemo tudi nove nVidia izdelke. Vse je seveda neuradno.

1 komentar

Radeon II benchmarki

M3DZone - Ker je novica, objavljena pred nakj dnevi glede Radon II čipa (R200) vzbudil veliko zanimanja, smo našli še več podatkov o tem čipu in prihajajoči kartici. Seveda gre za zupne in neuradno podatke, ki ne obstajajo in jih ATI zanika in... So pa tu. Da jih boste lahko pogledali, boste morali povečati sliko. Če uporabljate IE6 bo to zelo preprosto... RV200 (slabši iz družine Radeon II) je deloval na P4 procesorju (frekvenca le-tega na žalost ni znana) pri frekvenci 183MHz (pomnilnik) in 230MHz (jedro). Na žalost ni nobenih podatkov o tem, ali je šlo za SDR ali DDR različico.

2 komentarja