»

Novi VIA 4in1 gonilniki

Jaz - Huh, ob zadnji izdaji VIAinih 4in1 gonilnikov sem pripomnil, da počasi postajajo podobni Nvidii in njihovim tedenskim Detonator goilnikov, toda sedaj se bom raje ugriznil v jezik. Namreč vse kaže na to, da so jih celo prehiteli . Yup, na voljo je nova različica 4in1 gonilnikov, 4.28 BETA (s tem, da sta 4.26 in 4.27 tudi v BETI). Po informacijah, ki sem jih dobil, vsebujejo gonilniki novo .cat datoteko za inštalacijo AGP (ne pa tudi novega AGP gonilnika!) ter INF nadgradnjo, ki dodaja podporo za nekaj novih čipovij (Pro266, KT266, PX266...). Priskrbite si jih lahko tukaj! Thnx, miso!

0 komentarjev

Primerjava VIA 4in1 gonilnikov

VIA Hardware - VIA tudi kar pogosto izdaja nove različice svojih 4in1 gonilnikov (sicer se ne more primerjati s kakšno Nvidio, toda vseeno [:D]), vprašanje je le, ali se izplača nadgrajevati. Ravno to so se vprašali na VIAHardware in primerjali različne verzije teh gonilnikov. Ugotovili so, da novi 4in1 4.25 gonilniki ne prinašajo pohitritev, toda po moje se nadgradnja vseeno izplača. Preberite sami in se odločite.

0 komentarjev

Novi VIA 4in1 gonilniki

VIA - Danes je očitno dan za nove gonilnike, saj se je zganila tudi VIA. Izdali so novo različico svojih 4in1 gonilnikov, 4.25. Zaenkrat še ni znano, kako se zadeve obnesejo, toda do zdaj so vse nove verzije prinašale samo dodatno hitrost in izboljšave, tako da, vsaj po moje, ni razloga za skrb. Najbolje bo, če si kar takoj nadgradite svoje VIA matične plošče. Gonilnike dobite tukaj.

1 komentar

Novi VIA gonilniki

VIA Hardware - Dobra novica za vse lastnike WinME operacijskega sistema. VIA je izdala popravljeno verzijo svojega AGP gonilnika, 4.03e. Novi gonilnik menda odpravlja težave, ki so jih imeli WinME lastniki z inštalacijo in uporabo 4.03d gonilnikov. Za zdaj še ni poročil o resničnosti zgornje trditve, če pa vas mika, da bi sami preverili, pa gonilnike dobite tukaj

0 komentarjev