»

Živ, Sergio? Drnovšek tukaj...

The Register - Ne, našega ljubega urednika ni -- vsaj ne da bi bilo meni dano vedeti -- kontaktiral naš ministrski predsesnik.

Je pa (oz. naj bi) nekomu uspelo samega Billa Gatesa prepričati, da je na drugi strani kanadski premier Chrétien (brez slovničnega mehčanja, prosim!). Kakopak je šlo za provaprilsko šalo, tako da brž - Klik!

1 komentar

Če še niste opazili...

Slo-Tech - ...je že nekaj ur na strani objavljena nova DVD recenzija, ki jo je za nas spisal DrSergioDJ. Saj bi napisal novico prej, a je bil včeraj petek in sem moral zvečer iti na obvezno sproščanje. Se opravičujem . Kakorkoli že - Morgan Freeman v glavni vlogi detektiva. Ugrabljen otrok, psihoanaliza, prevaranje prevaranega, vse to so elementi danes opisanega filma. Beri in se čudi .

0 komentarjev

Ja, saj vem, še en DVD

Slo-Tech - Ker smo, kot smo že tolikokrat poudarili, vstopili v časovno zanko, "Naval pridnosti" imenovano, se je na paleti novega "česarkoli", opisanega na Slo-Techu, znašel nov DVD, ki ga je v roke vzel in obdelal DrSergioDJ. He got game, film o mladem uspešnemu košarkarju, ki se mu ponuja vstop v veliko študentskih ekip. Katero izbrati? Je film kvaliteten ter vreden ogleda? Je on samo tarča izkoriščevalcev? Klikni, beri, komentiraj!

6 komentarjev

Ne boste verjeli...

Slo-Tech - DrSergioDJ je resnično padel v naval pridnosti. Tako je danes na vrsti film Space Cowboys, Clint Eastwoodovo stvarino, v kateri on igra tudi glavno vlogo. Komentirajte. To je ukaz . Če se pa že dotikam te teme - vaše komentiranje malih srebrnih zverin je očitno upadlo, saj je komentarjev na film le še za peščico. Vam niso všeč recenzije ali bi hoteli bolj "atraktivne ter aktualne" filme? Anketa vabi.

5 komentarjev