»

Slo-Tech Pywo é Wyno 2003

Slo-Tech - Da vas spomnim: danes, 21.8.2003 (ob 20.00), pridite v čim večjem številu v ljubljanski Kratochwill v BTCju, kjer se bomo člani ekipe dobili na sproščujoči debati z vami, uporabniki naše strani. Zagotovljena je dobra volja in sproščenost. Prisežem, na sebi bom imel prijazen pogled -- sploh me ne boste prepoznali [:D].

Da pa ne bo vse samo Pywo pa Wyno, boste lahko tam kupili tudi Slo-Techove majčke (moške za fantke pa ženske za punčke za 2.500 SIT) in brezplačno vzeli svojo kopijo Slo-Techovega Linuxa.

Pričakujemo vas!

36 komentarjev

Drugi krog glasovanja...

Jaz - Ker sem po naravi len osebek (kar ste mi tako velikodušno priznali v nedavni anketi), bom kar skopiral tekst z glavne strani Natečaja/Glasovanja za naše majčke:

Pred vami je drugi krog glasovanja za Slo-Tech majčke. Sprva nismo mislili, da bo kaj takšnega sploh potrebno, toda očitno ste bili enakega mnenja kot mi: vse majce so odlične in med njimi je težko izbirati. Razlike med vodilnimi so namreč bile izredno majhne (po par %)... Tako smo se odločili še enkrat ponuditi na glasovanje 5 majic, ki so dosegle največ glasov (v tem vrstnem redu so tudi postavljene). Upamo, da se boste sedaj bolj odločno izrazili, drugače se zna to zavleči v nedogled :).

8 komentarjev

Glasovanje za majce

Jaz - Tako, prišel je čas, da vsi izrazite svoje mnenje o tem, kakšna bi naj bila Slo-Tech majca. Število kandidatov, ki so se prijavili na natečaj je vsekakor bilo zelo veliko, kar je po svoje presenetljivo glede na letni čas (počitnice pa to...) ter kratek rok za prijave. Kakorkoli, najlepše se zahvaljujemo vsem, ki ste se potrudili z designi, na žalost pa smo vas morali kar nekaj izključiti... Razlogi so najpogostoje bili v nedokončanih designih (samo ena stran majce), prebarvitosti (veljali so sami designi z do dvema barvama), čudnih podlagah ter po našem mnenju neoriginalnih designih.
Glasovanje in izbiranje bo predvidoma trajalo do ponedeljka, toda po potrebi bomo zadevo tudi podaljšali. Za podrobnosti in majce pa kar klik!

30 komentarjev

Natečaj za majce

Jaz - Hja, tudi pri designu za majce se je izkazalo, da je tako veliki skupini ljudi, kot so Slo-Techerji, zelo težko ugoditi. Eni ste nad ponujenimi designi bili navdušeni, drugi ravnodušni, tretjim pa so se zdeli zelo grdi. In kaj naj naredimo mi? Ponujamo vsak teden novi design in zavlačujemo izid do naslednjega leta? Nope, odločili smo se za bolj elegantno rešitev: natečaj. Vsak Slo-Techer je tako vabljen, da do konca naslednjega tedna na naš e-mail naslov pošlje svoj predlog. Prosimo, da pri risanju upoštevate, da je tisk možen samo v dveh barvah (raje eni), ter da bo motiv potrebno prerisati v Corel Drawu. Uporabite že narejeni podlagi za sprednji in zadnji del (spredaj, zadaj), barvo pa lahko po želji spremenite v črno ali oranžno (na voljo bodo temno modre, črne in oranžne majice). Vsak osebek lahko sodeluje z večimi vlogami, le dovolj različne morajo biti med seboj.

Vloge bomo nehali sprejemati v petek opoldne (12.00) in takrat tudi pripravili drugi del natečaja, anketo....

11 komentarjev

Preliminarni design za majčke

Jaz - Ja, ja, saj vem da to vseskozi govorim, toda majčke se dejansko približujejo. Tako vam predstavljam tudi nekakšno BETA različico designa za majčke. To ni zadnja faza, toda verjetno se stvar ne bo več veliko spreminjala. Kvečjemu barvna kombinacija napisov, ter lepša slika motorka (originalnega avtorja motorke, pita, lepo naprošam, da mi še 1x pošlje veliko sliko le-te). Zdaj pa da slišimo kritike .

Dodatek by luni: Ker ste dali vedeti, da vam motorka na majci ni všeč, sem na hitro spacal nekaj drugega. Ventilator... Mogoče vam bo ta bolj všeč (čeprav sem sam ugotovil, da bi izgledal malo lepše, če bi bil v celoti sestavljen iz črt...), torej hitro pokomentirajte.

91 komentarjev

Festival upora

več strani - Konec naslednjega tedna se ne bodo dogajale le študentske demonstracije, pač pa tudi demonstracije v zvezi s srečanjem Busha in Putina. Festival upora se bo zgodil v soboto 16.6 v parku Tivoli ob 14:00. Dva odločata o usodi ostalih šestih miljard ljudi, hkrati pa bosta dva miljona odločala o usodi nekaj žensk, tukaj je nekaj narobe.
Skratka, v protestu se združujejo vse žive formacije od okoljevarstvenikov do anarhistov. Računalničarjev je zaenkrat še bolj malo, a se počasi zbirajo. To bo prav napet konec tedna. Sicer se pojavlja vprašanje, a bi bilo smiselno narediti kak poseben transparent o softwarskih patentih, RIAA, holywoodu, decss itd. Bi to sploh kdo razumel? Mogoče pa bo nekomu uspelo shekat v uradno stran obiska, verjetno bi se potem več ljudi dejansko zamislilo, da je z ameriško kapitalistično vizijo interneta nekaj narobe (sicer pa tule najdete prvih 10 dosežkov Busheve vladavine :).
Mogoče se vidmo na festivalu, kakšna piščalka ali raglja ne bo škodila. Ko smo že pri...

21 komentarjev