»

Thermaltake Volcano 9 in Thermaltake CoolMod

več strani - Thermaltakov Volcano 9 je bil v novicah že nekajkrat omenjen in povsem po pravici, saj bo, kot kaže, dostojno nasledil svojega predhodnika Volcana 7 in 7+. Še enega izmed kopice testov tega novega TT-jevega hladilnika najdete tukaj, kjer so ga stestirali v navezi Thermaltakovega CoolModa. CoolMod je za nekatere precej posrečena zadevica, ki je pritrjena na ventilator in jo sestavlja nekaj LED diod modre in rdeče barve. Modre LED-ice svetijo vedno, medtem ko se rdeče prižigajo le takrat, ko "škreblja" tudi disk. Nekaj o CoolModu si lahko med drugim preberete tudi tukaj.

5 komentarjev

Zamenjava LED diod

Overclockers Cafe - Sicer je to popolnoma preprosta modifikacija (zamenjati LED diode v CD-ROMih in disketnikih namreč), toda če ste še bolj žačetniški moder, potem le oddeskajte na Virtual-Hideout.Net in si preberite članek o tej modifikaciji. Tokrat se je avtor članka spravil nad disketnik in dva CD-ROMa, sam pa vam predlagam, da se spravite vsaj nad vaš CD vrtiljak ali pa na vašo pečko, saj verjetno disketnik uporabljate bolj malo. (Disketnik lahko uporabite za vajo.) Seveda je odveč, da poudarjam, da boste s tem izgubili garancijo!

1 komentar

Še en CUBE projekt

Overclockers Australia - Zakaj imamo pisci novic radi modifikatorje (poleg tega, da nam omogočajo hitro novico )? Najpomembnejše dejstvo je, da nas vedno znova presenečajo s svojimi idejami in zmožnostmi. Eden izmed bolj posrečenih ohišij sem našel na tej strani. Ohišje je sicer v cube (kocka) izvedbi, kar marsikomu ne bo všeč (kar pričajo tudi rezultati glasovanja ), vendar ima ohišje druge pomembne lastnosti. Prvo, kar človeku pade v oči je veliko število LED-ic v ohišju. Modifikator se je potrudil in vsako LED-ico namenil nekemu opravilu. Ker je tekst na strani težko berljiv, sem prepisal specifikacije: tip je uporabil 2 LED diode za LAN, 2 za trdi disk, 1 za sleep mode, 1 Power LED-ico in 2 diodi različne barve, ki prikazujeta stanje ventilatorjev. Poleg LED-ic ohišje ponuja še zanimivo možnost odpiranja;...

3 komentarji

Zamenjava LED-ic v Nokii

Overclockers Australia - Ah ja, kakor jaz vem, so LED-ice zadnje čase zelo popularne. Modifikatoji jih dajejo tja, kamor bi človek najmanj pričakoval, ali pa že obstoječe LED-ice zamenjujejo z drugimi, barvno bolj navdušujočimi (npr. modrimi - meni niso všeč, ker mi preveč "silijo" v oči). LED-ice lahko polepšajo izgled marsikatere stvari, najbolj pa navdušijo na mobitelih. Za navdušene modifikatorje sem našel to stran, ki skozi slike prikazuje, kako se v Nokiinem mobitelu (zaenkrat 3210 in 6150) zamenja LED diode. Modifikacija ni kar tako, saj je potrebno cinjenje, uporaba volt/amperometra, ter nekaj spretnosti. Če ste se naveličali zelene svetlobe, ki osvetljuje mobitel in bi radi imeli modro, potem le modificirajte. Na lastno odgovornost seveda.

5 komentarjev