»

Nov oddelek - Anonimni eksperiment

Slo-Tech - Kot že ime pove, je ta oddelek trenutno v eksperimentalni fazi. Glede na to, da smo si vsi na tem forumu ustvarili neko ime, nas je zanimalo, kaj se zgodi, če vašim sporočilom povezavo z vašo identiteto odvzamemo.

Dodatek k pravilom:
- v tem oddelku veljajo splošna Slo-Tech pravila (z dodatki)
- pritožb nad moderiranjem v tem oddelku NI (ker ne moremo ugotoviti, ali se res pritožuje avtor moderiranega sporočila)
- moderatorskih ukrepov razen izbrisa NI (kar pomeni, da bomo precej brisali, če bo potrebno)
- nazivov NI (ker ne vemo, kdo ste)

Če želite imeti debato, kjer se boste lahko posluževali običajnih postopkov zoper moderatorje, uporabite ostale oddelke.

Veliko zabave.

92 komentarjev

Slo-Tech je zelen

Slo-Tech - Kot ste najbrž že opazili, je Slo-Tech sedaj privzeto prikazan v zelenem stilu. Za to potezo smo se odločili, ker nas je prevzela moč pomladi, saj smo prišli v stik z naravo [:D]. Hkrati bi vas radi opomnili tudi na to, da si lahko stil spremenite nazaj oziroma izberete kakšnega od vam bolj odgovarjajočih, če se le registrirate v našo stran. Če ste že registrirani, lahko spremembo stila opravite dobesedno v dveh klikih, če le kliknete na osebne nastavitve. Uživajte v začasni osveženi barvni shemi!

48 komentarjev

Nov članek

Slo-Tech - Za vse tiste, ki še niste opazili nove postavke v desnem meniju, ki jo je Primož dodal danes ob štirih zjutraj (dolga zgodba ) - alien-w je napisal dodatek k testu termalnih past ter hkrati uslišal želje premnogih, saj je stestiral Arctic Silver, ki se je obnesla izjemno dobro. Klik za vse, ki radi mažete.

5 komentarjev

Sejem sodobne elektronike 2001

Slo-Tech - Saj vem, da ste najbrž že opazili nov vnos v "Še se kadi" oddelku, a vseeno bolje pozno kakor nikoli z novico (saj bi jo napisal že prej, ampak hej, človek mora tudi uživati, mar ne? ). Primož, naš programer, guru ter administrator Slo-Techa je z velikim veseljem obiskal dotični sejem ter se nadejal kvalitetne predstavitve vseh z elektroniko povezanih izdelkov. Jim je uspelo? Beri in se čudi. V njem boste opazili tudi nekaj zelo intrigantnega - Primož celo premore možganski center za smisel za humor . Že golo dejstvo je vredno vašega klika, hehe. Ker tudi že vem, da ste malo naveličani vseh teh člankov, vam obljubim - naslednji vnos v "Še se kadi" bo test. Res.

8 komentarjev

Ram Drive

Slo-Tech - Kot ste najbrž že opazili, se je v naši "Še se kadi" rubriki pojavil še en članek. Tukaj boste našli postopek, kako narediti navidezni pogon v pomnilniku. Zakaj je to koristno? Nanj lahko spravite najpogosteje uporabljane datoteke, kakšno igrico, ki se dolgo nalaga, ali pa celo, kot je birdy ugotovil, izmenjevalno datoteko. Zakaj bi to sploh rad tlačil v pomnilnik? Vse je notri, pojasnjeno. Veselo branje!

16 komentarjev

Ko se Primož zbudi...

Slo-Tech - Končno lahko uradno objavimo, da sedaj komentiranje DVD filmov deluje. Kot ste najbrž že opazili (heh), imate sedaj v desnem meniju pri naslovu filmov tudi število komentarjev s povezavo na ogled komentarjev. Vsak lahko DVD komentira le enkrat, saj v tem oddelku nočemo debat ampak samo subjektivno oceno filma samega. Navali, narod, komentirajte ter pišite svoja mnenja! Aja, filmu lahko tudi prisodite oceno. A nismo face?

Dodatek by Primož: v poznih večernih urah so bila malo spremenjena vnosna polja, tako da sedaj deluje vstavljanje oznak na mesto kurzorja ("utripalke").

13 komentarjev

Majhna izboljšavica

Slo-Tech - S Primozem sva se usedla ter dogovorila za eno majhno spremembo. Od sedaj naprej lahko na desni vidite poleg naslova zadnje novice tudi število komentarjev nanjo. Seveda klik na to cifro pomeni direktno povezavo na seznam komentarjev. Upam, da boste še bolj zadovoljni.

35 komentarjev