»

NEST.2008 v petek

Slo-Tech - Že čez tri dni se prične letošnji NEST. Zaradi nekaj odjav v zadnjem hipu imamo spet nekaj prostih mest, zato smo spet odprli prijave. Prijave se v vsakem primeru zaprejo danes ob polnoči.

Še enkrat pozivamo vse, ki ste se prijavili, a veste, da ne pridete, da se odjavite.

Se vidimo na morju.

106 komentarjev

NEST.2008 čez 9 dni

Polna dvorana

Slo-Tech - Objavljen je skoraj dokončen seznam predavanj. Ko dobimo dokončno potrditev, bomo verjetno na seznam dodali še tri nova predavanja.

Radi bi izpostavili hekerski del dogodka, ki ga bo vodil Andraž Sraka. Nekateri se dogodka morda še spomnite iz Hrvatinov, ostali pa lahko pričnete pridno trenirati.

Potem bi želeli izpostaviti sobotno jutro, kjer bomo najprej slišali, kako se kot mlado podjetje dokopati do začetne investicije ter takoj zatem tudi, kako izgleda konec te poti z izhodom na borzo.

Obeta se nam tudi nekaj predavanj o razvoju spletnih aplikacij, grafičnem oblikovanju ter strojni opremi. Marko Dolenc vam bo natančno predstavil Crysis (na način, ki ga še niste videli). V nedeljo pa boste lahko videli, kako...

29 komentarjev

NEST.2008 prijave

Polna dvorana

Slo-Tech - Po skoraj tednu dni so prijave več kot 50 odstotno zasedene. Na voljo je še 59 mest. Posebej bi radi opozorili na predavanje, ki ga bo v soboto imel Marko Dolenc, kjer bomo z dovoljenjem Cryteka malo razstavljali Crysis ter se pri tem odlično zabavali. Tudi ostala predavanja niso od muh.

31 komentarjev

Odprte prijave za NEST 2008

Slo-Tech - Po nestrpnem čakanju se danes tudi uradno odpirajo prijave za letošnji NEST, ki se bo v Piranu odvijal med 18. in 20. julijem. Če na hitro povzamemo vsebino domačega branja:
  • nahajali se boste nekaj metrov od morja, zato se posledično priporoča, da s seboj vzamete tudi kopalke in zadostno število brisač
  • hrana je organizirana, tako da se vam načeloma ni potrebno obremenjevati z odhodi v picerije
  • prinesite slušalke, primerno dolg UTP kabel in podaljšek za elektriko
  • poskrbnite za primerno zalogo higienskih pripomočkov in brisač
  • prinesite spalno vrečo in armafleks

Sedaj pa se brž prijavite, saj je število mest omejeno.

10 komentarjev

NEST.2008

Polna dvorana

Slo-Tech - Na voljo so osnovni podatki o letošnjem NESTu. Dogodek se ponovno odvija na slovenski obali. Seznam predavanj bomo objavili takoj, ko večina predavateljev dostavi kratke opise lastnih predavanj. Seznam namenskih strežnikov, ki jih bomo zagotovili na dogodku je trenutno odprt za predloge. Sporočite nam jih. Prav tako zbiramo predloge o igrah, v katerih bi želeli tekmovati. Celoten seznam, skupaj s prijavami, bo na voljo najkasneje do 15.6.2008.

20 komentarjev

NEST 2008 bo

Polna dvorana

Slo-Tech - NEST.2008 torej bo. Ponovno na slovenski obali. Dogodek se bo odvijal od 18. do 20. julija.

Načeloma na isti lokaciji kot lani (nekaj metrov od morja). Kot vedno, bomo tudi letos organizirali precej predavanj, tekmovanj v različnih računalniških igrah ter nekaj posebnih dogodkov. Več podrobnosti sledi.

160 komentarjev

NEST (V)

Slo-Tech - Še tri dni nas loči od letošnjega NEST-a. V opisu dogodka si lahko preberete skoraj dokončen seznam predavanj s kratkimi opisi.

Prijave bomo verjetno zaprli jutri, zato se v primeru, da nameravate priti, prijavite čim prej. Postavili bomo le nekaj več mest, kot bomo imeli sprejetih prijav.

Več podatkov.

46 komentarjev