»

Nova recenzija

Slo-Tech - Tako, DrSergioDJ je za vas spisal še eno recenzijo. Tokrat si je ogledal film Blade II, ki je, le kako ste uganili, nadaljevanje enice izpred štirih let. Kako se tokrat znajde Wesley Snipes kot polvampirski stvor? In, ali tudi vampirji niso najvišje v prehranjevalni verigi? Klik!

3 komentarji

Test Kyra II

Jaz - Hehe, we did it again: s tem testom smo prvi v Sloveniji! Samo za vas sva se tako žrtvovala Sergio in jaz (Sergio za dve neprespani noči testiranja preko vikenda in jaz za konvertanje članka v teh poznih urah). Torej, je Kyro II res božji dar in ali je vreden oboževalcev, ki so se zadnje čase zbrali okoli njega (po pravici povedano gre večinoma za bivše 3Dfxaše )? Za odgovore na vsa vprašanja, ki se vam porajajo v zvezi s to kartico si kar oglejte Sergiotov test? Uživajte...

P.S.: Danes novice očitno ne spljoh. Drugi imajo preveč dela s šolo, jaz pa sem zdaj preveč zmučen za kakšne višje oblike pisunstva.

14 komentarjev

Nov DVD

Slo-Tech - Kot vidite, danes nimamo časa... Čisto vsi imamo naslednji dan pomemben test, zato smo se zabubili pred knjige ter vzeli naše šolsko delo resno (heh ). Ampak vseeno, DrSergioDJ se je potrudil in nam spisal še eno recenzijo filma. Na žalost zadnjo do naslednjega meseca, ker ima tudi on grmado šolskega dela. Charlie's Angels je, po njegovih besedah, chick fight movie, ki ima potencial za uspešnico z nekaterimi elementi. Katerimi? Preberite si sami . Vi uživajte, jaz pa nazaj k pisanju testa Kyra... ups... k šolskem delu .

15 komentarjev

Chicken Run!

Jaz - Kokoške na begu udarjajo. Kot sem obljubil, smo (z majhno zakasnitvijo) dodali še eno recenzijo filma. Tokrat so prišle na vrsto Kure, z Mel Gibsonom v glavni vlogi. Pigeon se pač trudi in piše recenzije filmov za vas. Vidim tudi, da se je pojavila prošnja po tem, da bi lahko ljudje sami ocenili film (v stilu komentarja na recenzijo). To bo v tednu ali dveh (bolje rečeno dveh, kajti Primož ima RES dosti dela). Chicken Run vabi. Oglejte si!

0 komentarjev