»

Cooler Master ATC-710

Club Overclocker - Mljask, odličnih ohišij ni nikoli dovolj. Tole prihaja iz delavnic Cooler Masterjev. Notranji dizajn je podoben Chieftecom, ki jih na Slo-Techu dobro poznamo, vendar je ATC-710 popolnoma kovinski, torej je tudi sprednja maska aluminijasta, razlikuje pa se še v nekaj drugih podrobnostih. Po natančnem pregledu pri Club Overclocker so ugotovili, da je ohišje pravzaprav skorajda brez napak, neznano kam sta izginila le LED dioda za aktivnost trdega diska in reset gumb. No ja, nihče ni popoln, pa vendar je ohišje vredno nakupa, stane namreč (le?) 140 dolarjev. Kot vedno pa je vprašljiva dobavljivost v ljubi Kokoški. Klik!

4 komentarji

OCP Silver Pro Gamer ohišje

I Am Not A Geek - Aluminijasta ohišja počasi postajajo vse bolj priljubljena tudi pri nas. Poleg Macasovih, ki so postale med našimi uporabniki že kar nekakšen zakon, pa so se pojavila še nekatera drugih proizvajalcev. Novi proizvajalci poizkušajo znana podjetja kot so Lian-Li in Cooler Master presenetiti predvsem na enem področju - ceni, saj sta si prej omenjeni podjetji dali kar pošteno naviti cene svojih izdelkov. Med takimi podjetji je tudi firma, ki je naredila ohišje OCP Silver Pro Gamer. Brez napajalnika pa ga lahko kupimo že za dokaj znosnih 95 $. Opis si lahko preberete na IANAG. Presodite sami, če je vredno uvoziti ohišje iz tujine in prezreti Chieftechovo ponudbo v Sloveniji ;) .

0 komentarjev

Cooler Master ATC 310

Chick's Hardware - Pa začnimo kar z ohišji, oziroma z makino med ohišji. Nekateri verjetno že poznate Cooler Masterja in njihova aluminijasta ohišja. Kakšno leto nazaj so prav oni začeli manijo ultra lahkih, odlično izgledajočih in nadvse hladnih aluminijastih ohišij! Na Chick's Hardware so si ogledali njihov največji in najdražji produkt, ATC 310 serversko ohišje. Čeprav temu izdelku ne gre odrekati superiornega dizajna in hlajenja (med drugim tudi 300mm Cross ventilator!), si je vseeno treba priznati, da ni namenjen navadnim serverjem, ki jih postavite nekje v kot in jih pogledate kvečjemu enkrat na pol leta. Zato se tudi ne more primerjati s pravimi serverskimi ohišji... Postavlja se samo vprašanje, kdo za vraga je pripravljen odšteti GORO denarja za ohišje, ki je vse po malem, toda nič konkretno.

0 komentarjev

Slin!

vir: HardOCP
HardOCP - Jaome, vsakič ko vidim ta Cube serverska ohišja dobim nezadržno željo da se peš odpravim do najbližje trgovine z njimi (pa čeprav je oddaljena tisoč kilometrov) in ročno zaplenim eno. Ohišje je že samo po sebi dovolj dobro, da je postalo prava legenda, poleg tega pa je zelo pripravno za razna modificiranja. Eno izmed boljših lahko vidite na HardOCP forumu Yay !

7 komentarjev

Black Cube ohišja

ProCooling - No, če smo že pri ohišjih si poglete test YYjevega Cube ohišja na ProCoolingu. Nekateri ste z njimi mogoče seznanjeni, za druge pa bo zadeva po vsej verjetnosti precej fascinantna. Gre namreč za črna serverska ohišja kockaste oblike in zares dobro zasnovo. Kaj naj reče... YYjev Cube je že od nekdaj moje sanjsko ohišje in upam, da si bom kdaj lastil enega. Nuff said .

2 komentarja