»

Detonatorji 12.10

Guru 3D - Spet so izšli. Kot ste verjetno že sami opazili na tujih straneh, so izšli novi Detonatorji, verzija 12.10. Samo tisti, ki ste jih vi opazili, so bili le za Win2000 sisteme in WinNT. Zdaj so izšli tudi za Win9x in ME. Torej, če želite najnovejše Detonatorje, se odpravite sem. Seveda gre za neuradno verzijo in če vam skurijo računalnik, boste sami krivi za to. Drugače pa, kot je že ugotovil alien-w, se bolj splača naložiti vsako polno številko Detonatorjev. Torej 11.00, 12.00... Preizkusite pa jih vseeno lahko. Mogoče so celo dobri.

6 komentarjev

Detonator-ji 12.00

The-Ctrl-Alt-Del - Izšla je nova verzija Detonatorjev za Windows 9x/ME operacijske sisteme. Verzija 12.00 se nadgradi iz verzije 11.01. Prvi vtisi so mešani. Nekaterim ljudem, ki so novo verzijo naložili, se jim je rezultat poslabšal, drugim izboljšal. Vsi se strinjajo, da se je za malo izboljšala kakovost slike. Vsi, ki so driver-je preizkusili, ugotavljajo, da so zelo stabilni. Seveda je tudi ta verzija Detonatorjev (kot vse druge v zadnjem času) neuradna. Torej jo nalagate in uporabljate na lastno odgovornost! Še vedno pa ni ne duha ne sluha o driver-jih, ki bi podpirali vse funkcije Nvidia GeForce3 čipa. Kot veste, je to uradni razlog, zakaj Nvidia ne spusti kartic z GeForce3 čipom v obtok. Če želite zvedeti vtise o uporabi novih Detonatorjev, poglejte sem. Naložite pa si jih lahko tukaj.

8 komentarjev

Še malo 3D Marka

Overclockers Cafe - Jah, ko pride nov program na sceno, se morajo pač strani malo dokazati ter nakazati njihovo spretnost. OC Cafe se je spravil primerjave Detonatorjev z dvema testnima računalnikoma. Test je kar pregleden, pogrešal sem le vključitev testa z novo inačico gonilnikov, nastavljenih na številko 11.00 . Klik sem za ogled.

0 komentarjev

Detonatorji...

Jaz - Ok, na Slo-Techu smo izpustili nekaj izdaj novih Detonatorjev z vseh vetrov, saj jih imam osebno preko glave, toda nekateri jih očitno pogrešate. Klemen me je tako obvestil, da so izšli novi WHQL Detonatorji, kar pomeni, da niso neka napol ilegalna različica in da mogoče celo delujejo. Označeni so kot verzija 6.62 za Win2k in 6.67 za Win98, najdete pa jih tukaj. Uporabite jih na lastno odgovornost!

4 komentarji