»

Pyramac

Pyramac

vir: HardOCP
HardOCP - Moram reči, da me kar malce preseneča, da nam modifikatorji dnevno servirajo bolj ali manj predrugačena kvadrasta ali kockasta ohišja, medtem ko ohišja v obliki drugih teles niso ravno pogosta. Zato sem si s toliko večjim užitkom ogledal projekt, ki se imenuje Pyramac. Avtor projekta pravi, da so ga navdušile egipčanske piramide, zato se je odločil, da za svojega Maca naredi ohišje v obliki piramide. Stran je še v izdelavi, zato bo treba na nekatere podatke še počakati, na voljo pa so že slike samega ohišja in njegovega prototipa. Gotovo se take modofikacije ne bi sramoval prav nihče, kajne?

6 komentarjev

Kiberpipa

Slo-Tech - Končno je odprta Kiberpipa, naš novi kiber-kraj, kjer se bodo dogajali prav vsi nadaljni s Slo-Techom povezani dogodki. Otvoritev je bila menda nepozabna, ljudi je bilo polno, vzdušje enkratno. Sketch poroča. Če vas vsaj malo zanima, kje boste v živo videli galerijo modificiranih ohišij (ko se jo bomo spravili organizirati), članek nujno preberite.

13 komentarjev

Nasveti za nakup skenerja

Digit Life - Hehe, izgleda, da sem jaz edini, ki se mu te čase še ljubi malo migati. Dijaški del Slo-techa je odšel na dopust, študentarija pa ima tako ali tako že dovolj opravka z raznimi izpiti. Damn, torej sem jaz tisti, ki more skrbeti za novice. No, čeprav sem svoje poslanstvo za danes opravil, sem se odločil, da preprečim pomanjkanje in še kaj napišem. Tukaj imate drugi val novic:
Skenerji so bili včasih namenjeni premožnejšim uporabnikom, danes pa temu ni več tako. Dober skener se da dobiti že za zelo sprejemljivo ceno. Skenerje grobo razdelimo na tiste, ki uporabljajo senzorje CIS in CCD. CIS je dokaj nova tehnologija, ki omogoča cenejšo izdelavo. Čeprav so CIS skenerji poceni, pa se njihova slabost pokaže pri skeniranju neravnih površin (npr. skeniranje revij). Skenerji s senzorji CCD so malce dražji, vendar se tistih nekaj tisočakov več še kako obrestuje. Skenerji CCD namreč dobro skenirajo tudi neravne površine. To je samo majhen del teorije o skenerjih. Veliko več podatkov boste...

0 komentarjev

Galerija ohišij

Tweak Town - Tweak Town je objavil par novih modificiranih ohišij v njihovi Kick A$$ galeriji. Nekatera so pobarvana, nekatera imajo veliko ventilatorjev, druga pa okna. No, je pa tudi nekaj posebnih. Kot recimo ohišje v obliki ohišja malo večjega opitčnega bralnika (No ja, bolj poznan izraz skener), ali pa računalnik v kovčku - nekašna prenosna različica. Sicer pa, zakaj pa ne bi dali računalnika kar v manjšo gajbico?

4 komentarji

Galerija modifikacij

FastMHz - Sicer smo takšne in podobne linke na Slo-Techu objavili že ničkolikokrat, toda kaj je lepšega, kot v turobnem decemberskem popoldnevu gledati slike modificiranih ohišij in se sliniti? No, na FastMHz so obnovili svojo galerijo s 15 novih ohišij in moram priznati, da so nekatera precej dobra. Naš alien-w pa bi se še vedno brez problemov uvrstil med najboljše. Galerijo si lahko ogledate tukaj. Kudos!

3 komentarji

Glaerija modificiranih ohišij

JSI Hardware - Razne galerije, v katerih avtorji lahko objavijo slike svojih modificiranih ohišij so na internetu pognale kot gobe po oblinem dežju, toda še vedno je najboljša tista prva na VirtualHideoutu. Kakorkoli, svojo galerijo so ustanovili tudi na JSI Hardware in če ste navdušenec nad modifikacijami si jo le oglejte. Drugi se lahko zadržite, saj je večina ohišij že razstavljenih kje drugje...

4 komentarji