»

Nova anketa

Slo-Tech - Kot je razvidno iz nove ankete, letošnji NEST najverjetneje bo. Zaradi idej Elektra Ljubljane o ceni priklopa se bo dogodek ponovno odvijal v Sečovljah. Pomagajte nam izbrati datum, ki vam najbolj ustreza. Seveda smo veseli tudi predlogov za izboljšave na drugih področjih (poleg datuma).

32 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech -
Linux ...
sem preizkusil, pa mi ni bil všeč;37%
(396)
sem preizkusil in na njem ostal;22%
(240)
sem želel preizkusiti, pa ni bilo priložnosti;16%
(168)
sem do sedaj pustil pri miru;15%
(166)
"... bljak, ma dej bejž!"9%
(101)
Skupaj glasov: 1071

Novo anketo je "zahteval" Primoz.

52 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech -
Večina programske opreme na mojem računalu je:
"zaprtokodna";73%
(482)
odprtokodna;18%
(117)
ne vem.10%
(64)
Skupaj glasov: 663
Po prejšnji anketi je v moj poštni predal priletelo kar nekaj predlogov. Nekateri so zelo dobri, nekateri malo manj, zatorej kar začnimo SavoSovim, ki ga zanima koliko časa dnevno preživite za računalnikom.

15 komentarjev

Večerno branje

Slo-Tech - Kot je zadnje čase v navadi, uporabniki izveste, kaj je novega in zanimivega v posameznih oddelkih. V oddelku Igre se na pobudo Tr0n-a se vedno odvijajo zanimive debate o prihajajočih mojstrovinah, Half-Life II ter Doom III, ki bosta zasenčili vse ostale naslove. goranTNT vas sprašuje, katera igra vas je najhuje prestrašila - Igra, ob kateri vas je bilo najbolj strah.

undefined-a zanima Ideja za PC igre prihodnosti. Pred kratkim je izšlo tudi nadaljevanje izredno priljubljene in izredno dobre ter igralne (na žalost tudi kratke) igre Max Payne. Temo o Max Payne 2 je odprl (sic). Pa prijetno branje in mnogo dobrih idej vam želim.

0 komentarjev