»

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (IV)

Slo-Tech - Tako pa smo že skoraj tam. Še nekaj dni in v Sečovljah se bo zgodil NEST.2005. Še enkrat seznam kratkih obvestilc:
  • igra se vse živo
  • tekmuje se v CSS (klani) in COD (posamezniki)
  • kajenje, uživanje ali posedovanje opojnih substanc prepovedano
  • odpremo v petek ob 12:00
  • nagradili bomo tudi najlepši in najbolj navit računalnik
  • s seboj poleg računalnike prinesite tudi 5 metrov UTP kabla
  • pred odhodom preverite, da na računalniku nimate nameščenega kakšnega virusa / črva / trojanskega konja
  • topli obroki v sodelovanju z lokalnim gostincem (po 1000 SIT)
  • brisača ne škodi
  • za igranje potrebujete delujoč računalnik
Prostih je še 10 odstotkov mest. Če ste se prijavili, pa se dogodka ne nameravate udeležiti, se prosim odjavite.

45 komentarjev

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (III)

Slo-Tech - Počasi se približujemo koncu pobiranja prijav. Prostih je še 12 % mest. Prijave so mogoče še do nedelje, do 23:59. Za tem bodo prijave mogoče po 50% višji ceni do srede, do 23:59. Po tem lahko na prireditev pridete samo neprijavljeni po dvojni ceni (če bo seveda prostor).

Na žalost se je izkazalo, da vas moramo spomniti, da bi bilo lepo, če bi poleg računalnika s seboj prinesli tudi UTP kabel (vsaj 3 do 5 m).

Zaradi dobrega odziva na prejšnjo novico, so sedaj potrjena tekmovanja v COD in CSS (in seveda ohišja ter navijanje). Če bo zanimanja dovolj, bomo dodali še kakšno tekmovanje. V odgovor na kup vprašanj, bi radi poudarili, da je mogoče tudi klansko tekmovanje v CS 1.6, če bo le dovolj zainteresiranih (nagrad je dovolj). Vsi, ki bi želeli sodelovati na katerem izmed klanskih tekmovanj, a nimate klana, prosim vpišite za ime klana besedo "mix" in razvrstili vas bomo skupaj z udeleženci s podobnimi težavami.

Prav tako prosimo vse, ki ste se prijavili, pa se prireditve iz...

9 komentarjev

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (II)

Slo-Tech - Po enem tednu zbiranja prijav je prireditev 75 % zasedena. Skoraj končni časovni razpored je znan (še vedno so možni manjši popravki). Zaradi premajhnega števila prijavljenih klanov tekmovanja iz COD S&D ne bo (vsaj ne za nagrade). Vsa ostala na strani našteta tekmovanja zagotovo bodo.

Vse, ki s prijavami čakate do zadnjega trenutka, bi radi opozorili, da bomo v primeru napolnitve prireditvenega prostora s prijavami verjetno zagotovili še nekaj (deset) mest. V primeru, da bo do napolnitve prišlo zadnji teden pred prireditvijo, takšne spremembe niso možne.

Če imate kakršnokoli željo po prihodu na prireditev, se prosim prijavite (glede na trenutno stanje prijav je možnost, da bomo kogarkoli spustili na prireditev brez prijave ... minorna). Če ste se že prijavili, pa iz kakršnegakoli razloga na prireditev ne morete, se prosim odjavite in tako sprostite mesto za nekoga, ki bi verjetno želel priti.

Prijava!

26 komentarjev

Prijave na NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte so odprte

Slo-Tech - Letošnji NEST se bo, kot je bilo že objavljeno, odvijal od 22. 7 do 24.7 v Sečovljah.

Prostora je za 200 računalnikov in njihovih lastnikov. Prijava je vsekakor obvezna, če ne želite ostati pred vrati. Prav tako zaradi velikega zanimanja in omejenega prostora ne morete prijaviti kolegov. Vsak se mora prijaviti sam.

PRIJAVA NA NEST.2005

Več informacij

Dodatek: prostor je že 63 % zaseden.
Dodatek 2: brez računalnika je težko sodelovati v tekmovalnem delu dogodka.

96 komentarjev

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte

Slo-Tech - Torej ... Kot že veste, NEST.2005 bo. Odvijal se bo od 22. 7 do 24.7 v Sečovljah (tako kot že zadnji dve leti). Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Hrana bo na voljo enako kot lani -- lokalni gostilničar vam prijazno ponuja pice, makarone, čevapčiče in solate po tisoč tolarjev na obrok. Glede na izkušnje iz preteklih let avtobusnega prevoza ne bomo niti poskušali organizirati. Vstopnina je enaka kot lani (2500 SIT).

Tudi letos bomo organizirali nekaj tekmovanj. Trenutno načrtujemo klansko tekmovanje v CSS (5 na 5) in dve "ubi-ga" (deathmatch) tekmovanji v CS 1.6 in COD. Vse po sistemu dvojne eliminacije. Za idejo o nagradah, si oglejte seznam sponzorjev. Denarnih nagrad ni.

Sprejeli bomo 200 prijav. Več informacij!

73 komentarjev

NEST.2004 - prijava

Slo-Tech - Od 16. do 18. julija bo v OŠ Sečovlje potekal Slo-Techov dogodek poimenovan NEST.2004. Poleg zanimivih predavanj o nelinearnem urejanju filma, grafičnih tehnologij, linuxu ter navijanju bomo postavili tudi gigabitno mrežo ter kopico namenskih strežnikov za različne igre. V okviru tekmovalnega dela bosta potekali tekmovanji v Quake 3 Arena ter Unreal Tournament 2004 z bogatimi nagradami za najboljše.

Prostora je letos za 200 računalnikov in njihovih lastnikov. Prijava je vsekakor obvezna, če ne želite ostati pred vrati. Prav tako zaradi velikega zanimanja in omejenega prostora ne morete prijaviti kolegov. Vsak se mora prijaviti sam.

11 komentarjev