»

NEST.2005

Slo-Tech - Kot je razvidno iz rezultatov zadnje ankete, NEST.2005 bo. Odvijal se bo od 22. do 24.7 v Sečovljah. Letos spet načrtujemo nekaj tekmovanj v igrah (med drugim Counter Strike: Source) ter nekaj predavanj, predvsem pa veliko zabave in druženja. Podroben program bo na voljo v kratkem.

298 komentarjev

Counter Strike 1.6 LAN-tekmovanje v Koloseju

Slo-Tech - Ljubiteljem igre Counter Strike se obeta divje veselje in sicer v verigi cyber-cafejev SISTEM DELL FMC v Koloseju v Ljubljani, Mariboru in Celju. Organizatorji namreč na omenjeni lokaciji prirejajo LAN Counter Strike tekmovanje v dvojicah. Za več informacij si oglejte izvirno novico tukaj, prijave pa se zbirajo v lokalih SISTEM DELL FMC v Koloseju Ljubljana, Koloseju Celje in Koloseju Maribor.

26 komentarjev

Boti za CS

Overclockers Australia - Counter Strike je odlična igra, saj ni boljšega občutka, ko čakaš v popolni temi in nato mimoidočemu hladnokrvno odstreliš glavo. Vendar, če nimate ravno mreže, kabla ali ADSL-ja, vam položnica, ki vam jo bo vsak mesec izstavil Telekom ne bo prav nič všeč. Če vas vedno muči omejitev ali misel na denar, ki ga boste morali plačati ob astronomskem telefonskem računu, potem je najbolje, če se streljate z umetnimi nasprotniki. Sicer občutek ni ravno najboljši, vendar zadostuje za prvo silo. Kako usposobiti Counter Strike, da boste imeli bote, si preberite na tej strani.

0 komentarjev

Smrt

Guru 3D - No, to je pa žalostna in zaskrbljujoča novica. Na Tajskem je nek moški umrl zaradi prekomernega igranja Counter Strike-a. Tu ne gre za 80 letnega dedija, ki bi izdahnil začudenja nad Steyr Aug puško, ampak 22 letnega računalniškega zanesenjaka, ki je cel dan (s tem mislim 24 ur) preživel pred računalnikom in igral CS v cyber cafeju. Ker ga je 24 ur stalnega umiranja v igri in groznega laga tako znerviralo, je ubogi človek doživel infarkt! Odpeljali so ga v bolnišnico, a zaman. Bil je že mrtev.
Eden izmed tajskih časopisov, ki so objavili zgodbo, poroča, da v nekaterih zelo popularnih Tajskih cyber cafejih ponujajo zraven plastenke vode tudi tabletko amfiteminov, ki držijo igralca pokonci dlje. Torej... minuto tišine prosim za ubogega CS fanatika. Slava mu!

10 komentarjev

V vednost adminom

Slo-Tech - Koci nam sporoča sledeče:
27.09.2001 bo v Koloseju v Ljubljani predstavitev in tiskovna SLO Office XP . Kot so mi sporočili (delam kot novinar na enem izmed časopisov) bodo na predstavitvi na voljo tudi tesne različice Officov. Predlagam vam, da greste na predstavitev in poveste da boste o njih pisal na Slo-techu. Zagotovo vam bodo dali kakšno verzijo. Podobna predstavitev bo tudi februarja, ko bodo izšli Slovenski Windows XP, točne ure obeh predstavitev pa vam, če vas seveda zanima, še sporočim.
V napad na zastonjski Office XP.

9 komentarjev