»

Novi VIA vozači

X-Bit Labs - VIA je danes izdala nove AGP vozače za svoja čipovja. Tokratna verzija je 4.05c. Zelo pomemben faktor pri performansih vaše grafične kartice (če imate matično ploščo na VIA čipovju) je verzija vašega AGP GART driverja. Torej odhitite sem in si ga naložite. Seveda je driver neuraden in ste sami krivi, če gre kaj narobe.

4 komentarji

Viini gonilniki

VIA - Hja.. danes je zopet eden od tistih dni, za katere je zančilno močno pomankanje novic, pa še jaz moram trpeti z neko Cirrus logic grafično, ki zmore celih 256 barv... Heh, vsaj moja kishta zopet dela in lahko tipkam na svojo tipkovnico.

No ja, dosti jamranja. Via je izdala članek, o tem, kateri gonilniki so najprimernejši za njihove matične plošče. Pojavlja se samo en problemčič, za več ali manj vse svoje plošče priporočajo gonilnike 4 in 1, verzijo 4.28V. Sicer ne vem ravno dobro, kaj je namen tega članka, a morda boste izvedeli kaj zanimivega.

0 komentarjev

Novi VIA 4in1 gonilniki

Jaz - Huh, ob zadnji izdaji VIAinih 4in1 gonilnikov sem pripomnil, da počasi postajajo podobni Nvidii in njihovim tedenskim Detonator goilnikov, toda sedaj se bom raje ugriznil v jezik. Namreč vse kaže na to, da so jih celo prehiteli . Yup, na voljo je nova različica 4in1 gonilnikov, 4.28 BETA (s tem, da sta 4.26 in 4.27 tudi v BETI). Po informacijah, ki sem jih dobil, vsebujejo gonilniki novo .cat datoteko za inštalacijo AGP (ne pa tudi novega AGP gonilnika!) ter INF nadgradnjo, ki dodaja podporo za nekaj novih čipovij (Pro266, KT266, PX266...). Priskrbite si jih lahko tukaj! Thnx, miso!

0 komentarjev

Novi VIA 4in1 gonilniki

VIA Hardware - VIA me počasi začenja spominjati na Nvidio, saj so 4in1 gonilnike začeli izdajati kot po tekočem traku. Na VIA Hardware tako lahko downloadate že 4.27 verzijo. Po prvih poročilih se je bodo najbolj razveselili uporabniki WinME, saj nova različica prinaša poseben AGP gonilnik, ki 3D aplikacije pospeši za okoli 5%. Seveda zadevo uporabljate na lastno odgovornost...

0 komentarjev