»

Vsak začetek ima svoj konec

Slo-Tech - Drage bralke in bralci najbolj kakovostne računalniške slovenske revije pod soncem. Kot veste, vsakemu človeku slejkoprej zmanjka časa za stvari, s katerimi se ukvarja intenzivno ljubiteljsko. Tako se je žal dogodilo tudi meni, saj poleg vseh rednih dnevnih obveznosti enostavno nisem več zmogel vlagati potrebnega dela, ki bi ga Slo-Tech od mene tudi zahteval.

Ravno zaradi tega se mi zdi najbolj smotrno, da s svojega uredniškega položaja tudi odstopim. Sicer bom še vedno zelo aktiven soudeleženec strani, s katero sem živel in dihal prejšnja tri leta in pol. Še pomnite? Pred točno tremi leti in enim dnevom smo zamenjali obliko ter postali "modeni" Slo-Tech. Kdo bi vedel, da čas tako hitro mine.

V vsakem primeru -- z mojim odhodom bodo šle stvari verjetno samo še na bolje. Vsem "zamancem" (ljudem, ki bodo za Slo-Tech delali za mojim obdobjem) želim čim večjo produktivnost in objektivnost, vsem bralcem pa -- se vidimo na forumu [:D].

Urednikovanje te strani je bilo eno najlepših...

89 komentarjev

Dan, ko je skoraj umrl mp3.com

The Register - Dogaja se velikim, dogajalo se je tudi v naših logih. Namreč to, da lastnik spletne strani pozabi podaljšati domeno. Tokrat je bil na vrsti mp3.com.

Kot poroča Register, je Steve Cox, pisec glasbe, ki za razširjanje uporablja tudi mp3.com, ugotovil, da poleg glavne strani ne deluje nobena od njenih podstrani. Po nekaj VeriSign-ovih preusmeritvah je za borih 35 dolarjev podaljšal domeno, česar očitno ni uspelo več milijonskemu Vivendi Universal.

Registru še ni uspelo ugotoviti, kako dogodek komentirajo pri Vivendi Universal, saj so nedosegljivi, poleg tega pa imajo blokiran poštni strežnik. Epilog, če bo, bomo spremljati tudi na Slo-techu.

Kdo bo naslednji na vrsti?

8 komentarjev

Prenovljeno vnašanje novic

Slo-Tech - Dragi bralci in bralke, od danes naprej zapiramo naš poštni predal nabiralnik@slo-tech.com. Zakaj, pravite? Do sedaj je lahko vsak, ki je kliknil v levem meniju na "pošlji novico", vpisal tekst, ki je bil nato poslan nam na nabiralnik. Od danes naprej je to drugače, saj lahko vsak registriran uporabnik piše novice direktno na stran. Te novice niso vidne publiki, dokler administrator potrdi (ali pa ne potrdi) njih objave na strani. Tako bodo novice, ki bodo zanimive, dobro spisane ter poučne - objavljene na naši strani kar pod vašim uporabniškim imenom.

Še opozorilo za tiste, ki mislijo, da bodo lahko prek novic brez konca reklamirali svoje "najnovejše proizvode" - vsakemu uporabniku posebej lahko tudi izklopimo dostop do skripte, tako da se niti nima smisla truditi :D.

7 komentarjev

lunijeva zadnja novica...

Jaz - No folkeci, pa smo tam... Kot ste verjetno opazili, sem zadnje čase na Slo-Techu bil zelo malo aktiven in je mojih novic, člankov/testov ter celo postov v Forumu bilo le za vzorec. Kaj naj rečem, po skoraj dveh letih vodenja in administriranja Slo-Techa enostavno ne najdem več toliko zagnanosti in entuziazma, kolikor bi bilo potrebno za nadaljnje uspešno delo. Vsi vemo, da zadnje čase Slo-Tech stagnira, da se ne dogaja veliko novega in krivdo za to v celoti prevzemam na svoja pleča. Upam, da se bo z mojim odhodom to spremenilo ter da bo novo vodstvo tej strani in skupnosti vrnilo tisti občutek stalnega dogajanja in zanosa, ki sta ga imela prej.
Kakorkoli že, še zadnjič bi se vsem vam rad zahvalil za eno izmed najlepših izkušenj v mojem življenju. Ko sem snoval začetke Slo-Techa si nikoli nisem mogel predstavljati, da bo iz vsega skupaj zraslo to, kar je, in zahvaliti se imam prav vam bralcem. Tekom svojega dela sem spoznal ogromno dobrih prijateljev in brez skrbi, nikogar ne bom...

49 komentarjev